Kupuje se budućnost kolega.
Čini mi se da bi UCO lako mogao ispod 25$ što će reći da će nafta fino down.[emo_palacg]
Ovo je bilo 15.02.2013. godine napisano. Polako, ali sigurno k targetu.
Nekako izgleda kad misliš ne može vise ono padne još…
Mislim da ce se sutra nastavit pad…al da ce do kraja dana okrenut…nemira u plus al smanjit minus
Mislim da bi u petak mogao biti odbijanac….
Ako i sutra bude bilo u minusu uletim sa svim unutra tek sam na 20% uloženog novca kad tad se mora odbit gore šta misle nijemci da će nas balkance zaje##ti 🙂
I sam se malo raspitao , pa kažu ;
Euro Bund Future je certifikat
Znači mi trgujemo certifikatom na certifikat
Euro Bund Future je trgovanje očekivanjima na vrijednost Njemačke obveznice u budućnosti, a prosječni promet od 150.000 Eura se povećao ovaj mjesec na 2.500.000 Eura dnevno .
Drugim riječima, obzirom da BUND raste, investitori vjeruju da će vrijednost Njemačke obveznice u budućnosti rasti, ali ne vjeruju u Njemačke kompanije pa DAX pada jer najnovija očekivanja BDP-a Njemačke ne predviđaju rast Njemačke ekonomije već očekuju stagnaciju.
Interesantna je ova kontradiktorna situacija u kojoj se vjeruje Njemačkoj obveznici koja se sastoji samo od poreza na Njemačku ekonomiju, a ne vjeruje se Njemačkoj ekonomiji koja treba podržati Njemačku obveznicu .
Ako i sutra bude bilo u minusu uletim sa svim unutra tek sam na 20% uloženog novca kad tad se mora odbit gore šta misle nijemci da će nas balkance zaje##ti 🙂
ja sam sačuvao dosta keša (iako sam i danas kupovao long) i ako sutra bude 5.-i dan pada DAX-a za redom planiram se natrpati do kraja longom pa kud puklo da puklo!
a nafta očajno izgleda, sumnjam da će dočekati jutro
Baš, svoje nedamo, tuđe nećemo,kupujemo samo JEFTINO!!!!
nafta izgleda neko odbijanje u pravcu 87$. trebo sam noćas zatvoriti i ne čekati jutro. džaba sam sovu glumio. ali od 93.16 do danas sa DOBITKOM 176.27%. ne mogu stalno u ovo buljiti, a bit će još prilika.
Na koliko kuna otprilike puca LWL1 na ZSE?
svi pucaju na oko 20-ak kn(ovisi o tečaju dolara. vidim da bu erste i danas dramil s naftom
i ja ga lacam kao mogućnost, samo budi oprezan, ovaj MM je je slon, vidi ga na 2 kn spreada kao i jučer (pa to je skoro 10%)???
ps. ajd netko stavi link za naftu koji šljaka, imam ih barem 5 i svi imaju neki error trenutno [emo_ooooo]..bitno mi da vidim 10 sec i minutni graf..tnx !