Mida druze…
Ima i na TT ako ne plaćaš 15 min kašnjenje
Tako da imaš svih 6 gledalica vjerojatno sa određenim delay
Pancho…može to i do 7800
ako prođe 7800 ide do nekih 8830,ali velik je otpor na 7775 pa sumljam jer ameri bi se trebali barem malo ohladit
Teško da ce proc 7800
A ovaj drugi target nebi komentirao
hoćemo dax za početak iznad 7685, drugi korak iznad 7750 a onda final touch na 7810/20 i meni dosta [emo_euro]
školski odrađeno kroz dan [emo_namigusa]
A ja tek na 7779 stavio stop buy i do 7803. Ovaj forex je lud. Preporucam ako imate viska zivaca. Prvo profit 15% pa sve anulirao, sad 30%. Jos ako nije neka muljaza pa se zarada moze i isplacivati. 😀
Sljedeci stop buy mi je na 7834 do 7849. Sorry sto sam danas malo brbljav ali puca me veselje.
Evo napokon sam na našao grešku u svojim grafovima. Koristio sam Heikin Ashi umjesto svijeća za precizno crtanje, a u HA modu ne osvježava podatke od DAX-a i zato sam imao skroz krive grafove.
DAX :
vidim najprije malu korekciju ( danas, sutra ), a onda nove pobjede. Međutim tu je ATH 8167 bodova ( po mom grafu ) i to treba probiti najprije, a onda potvrditi generalno rastući trend ( graf u prilogu )
Paralelno odnosno suprotno s time vidim BUND prema dolje, ali i on generalno u rastućem trendu
MOLIM KOMENTARE !!!
A ja po obicaju opet prerano prodao. Umjesto 25% uzeo 12%.
A sto je najgore u glavi mi je jucer bio bas ovakav graf kakav se i odigrao.
I znam u cemu je problem….dok pratim minutno i satno kretanje cijene ucini mi se da ce bizi drugacije.
U stvari rjesenje je da trebam skroz preatati gledati osim doci pred kraj trgovanja za taj dan odklikati sta teeba.
evo prijemr gdje mi piše da je dax u ovom trenutku 7702 boda
Mida imam savjet za tebe jer bi mi bas bilo drago da ti dobro ide tu.
Grafovi su ti odlicni i uglavnom precizni.
Ali nemoj im uvijek slijepo vjerovati tj uzdati se samo u njih.
Prati u real-time-u i sve najnovije informacije i vijesti i probaj malo i ukljuciti feeling kako bi to moglo utjecati na cijenu…..