Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izašao iz longa
Malo sam gledaoc

ja malo hedgao sa shortom

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

nekako mi izgleda da bi moglo opet opaliti po shortu, ali ovaj put dublje ?

Ja uletio na 7728 i izletio na 7740. Ali na Forexu, pa je to, za razliku od ZSE, pristojna zarada od 15%.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

E, i jos nesto…
Sretan rodjendan Mecka!

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Hvala Ti Therion!

Ja uletio na 7728 i izletio na 7740. Ali na Forexu, pa je to, za razliku od ZSE, pristojna zarada od 15%.

pa to je jedan i po promil promjena therion.

pa kolika je onda tamo poluga? milijun?

@kibic

Datum Prva Najviša Najniža Zadnja Prosječna Promjena % Broj transakcija Količina Promet
2.4.2013 216,05 217,50 216,05 217,50 216,38 0,67 81 4.069 880.437,40

znam nokla za taj datum ali nije bila moja transakcija.

bio je on i na 218,00 jednom krajem treceg ili pocetkom cetvrtog mjeseca.

btw izasao i ja iz longa.

dax drži na 15 minutnom…dojma sam da treba dirat 7800+

shodno zavjeri koju Mida često prezentira većina je danas nalupala MM na bidu LDX2 pa bi onda dax mogao … [emo_namigusa]

Mislim da ćemo sutra ujutro dotaknut 7800 a onda pad nakon us jobless

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Poluga je 1:100. Ali prokleta nestrpljivost i gramzivost i sva zarada se istopila jer sam htio jos malo.

dax drži na 15 minutnom…dojma sam da treba dirat 7800+

shodno zavjeri koju Mida često prezentira većina je danas nalupala MM na bidu LDX2 pa bi onda dax mogao … [emo_namigusa]

ovaj put se slažem s tobom, jer sam zbunjen na daxu.
sve grafove koje imam od dax-a sam poništio i navečer ću napraviti novi graf

poseban problem mi je što su ovaj put dax i bund kontradiktorni, pa sam sve poništio.

New Report

Close