Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neboj se kolega ici ce ovo još gore,ameri skoro na ath a nijemci na 7600 teško da će tako ostat

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

pancho66, dax sjeo na 6mj-liniju i uredno ju drži, još nema proboja tako da je long još uvijek solidno rješenje iako slabo reagira zadnja dva dana na zelene amere.
ak pukne 6 mj linija ode sve u …. a ja ću se pokajati što sam probao trejdat long…međutim sutra je taj famozni 10.travanj (hebeš Kim-a, meni je B day, tako da može malo zelenila na daxu kao poklon [emo_smijesak]

želim ti sretan rođendan sutra i neka dax ode na 7800,ja sam danas još malo podebljao long na 49,40 sad sam krcat sa longom [emo_smijeh]

Ovi ludi ameri prešli na novi ath

1573,xx bi trebali prebacit

no necemo cjepidlacit…
samo kako ce to daxu pomoc?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Morat će i dax malo povući gore pored ovakvih amera,mislim da su ameri odradili svoju korekciju a sad idu prema 1600

evo jedne usporedbe daxa SP i crobexa

nekako mi se cini da bi uskoro mogli vidjet da se sp i dax opet dotaknu…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

grda borba neka,
spx ide opet mlatnut 1571/2 danas – sutra,
ak dax ostane indiferentan onda [emo_palacd]

evo ga već danas i preko, čak..
a di je dax???????

ps. pancho66, tnx!

čitam da se lijepo prazne police supermarketa po zapadu i Japanu.
Zastrašivanje je upalilo da se potrošnja poveća i lijepo su tu predstavu odigrali Ameri i svj. Korejci

U Tokiu su čak postavili i raketne rampe da bude uvjerljivije

želim ti sretan rođendan sutra i neka dax ode na 7800,ja sam danas još malo podebljao long na 49,40 sad sam krcat sa longom [emo_smijeh]

nisam jucer nadokupljivao ali mogao bih danas jos malo pojacati long poziciju ako se bude vrtio oko 7650.

ameri na rekordnim razinama, a švabe su jučer pale čak 450 bodova od svoje ovogodišnje najviše cijene iako im gospodarstvo i dalje izbacuje odlične podatke?!?

hoćemo dax za početak iznad 7685, drugi korak iznad 7750 a onda final touch na 7810/20 i meni dosta [emo_euro]

New Report

Close