Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DAX i dalje ne zna bi li gore ili dolje…možda im ameri za pola sata pokažu put

DAX vjerojatno, kad nije išlo gore (preko žute EMA10), ide dolje [emo_smijeh]

U tom slučaju, čini se nelošim pokušati long na dodiru mjesečne EMA10, kao što je bilo i 2007, trenutno oko 7430 (a sličan je target i inverter spominjao za vikend).

DAX mjesečni graf.

Ovaj put, za razliku od 2007, postoji i jedna otegotna okolnost: negativna divergencija RSI-cijena 2011-2013. godina.

To je doduše još cca 200 bodova dolje, ali u očekivanju 10. travnja (a je Kim odabrao datum [emo_smijeh] ) pad od dodatnih 1,8% nije tako nemoguć…

koleba se na liniji od petka, dajem mu fore do sutra da pokaže smjer.

ja danas prodao short bund i umjesto toga podebljao long uspio uci na dnu pa sad cekam Bena i Alcoa-u

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

ja danas prodao short bund i umjesto toga podebljao long uspio uci na dnu pa sad cekam Bena i Alcoa-u

I ja sam usao na 50,10 i ne cekam nista nego cekam da ga frknem sa 20% min.

Istina nisam bas puno, nisam htio u veci rizik.

e svi cekaju alcoa-u dax cijeli dan u 50 bodova ako bude bilo pozitivno bit ce tu casha sutra za nas koji smo long meni dosta 10% i ja zadovoljan [emo_smijeh]

S&P 500. Nakon Bena.[emo_palacd]

Pad na minimalno 1521 za par dana.

Jel proso ben?
Ili čekamo ben tena?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Jel proso ben?
Ili čekamo ben tena?

Ova ti je dobra caccone. Evo ti 5 🙂

Sta cu stalno nesto cekat?

Cekam da dignem neke novce i to je jedino sto cekam.

e svi cekaju alcoa-u dax cijeli dan u 50 bodova ako bude bilo pozitivno bit ce tu casha sutra za nas koji smo long meni dosta 10% i ja zadovoljan [emo_smijeh]

fino ovaj dax-ic zasad ide. 7700.

aj bit ce tu sutra nesto malo vise od 10% ako ovako nastavi….

Nadam se kako stvari stoje zasada otvaramo preko 7700 ovo je čisti reversel kod amera koji će povući i nijemce gore

New Report

Close