Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaj to znaci?
Long?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

nema sigurnosti ali dax je u dva trgovinska dana izgubio skoro 300 bodova..
ak bude zatišje na svjetskoj sceni u pon/uto trebalo bi doći do odbijanca (ca.7800

Turisti: Situacija je unatoč tenzijama posve normalna i mirna

Vaš link …

“I dok mediji diljem svijeta izvještavaju o tenzijama, a brojne zemlje povlače svoje državljane s Korejskog poluotoka, turisti i turistički vodički koji borave ondje, prenosi AFP, tvrde: Situacija je unatoč tenzijama posve normalna i mirna.”

Bumo vidjeli…
Sto se mene tiče ovim padom Dax je potvrdio da ide dole u bliskoj budućnosti….

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ne znam za ostale, al meni budu jako falili popucali certifikati, pogotovo onaj naftni.

Koji to? Onaj kojem je barijera na 85,22?

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Meni je danas baš bilo zanimljivo pročitati na onom stranom forumu kojeg pratim i ovdje sam ga već spominjao (ili stavljao grafove), od jednog “tamošnjeg renomiranog” forumaša, ono što sam i sam ovdje pred jedno 5 mjeseci napisao, komentirajući certifikate:

shefsale, 08.04.2013. u 01:12
I have read dozens of researches and spent hundreds of hours analyzing the commodities charts and I have come to conclusion that no one know what’s really going on in this sector.

[emo_smijeh]

i mene vec zaista pomalo nervira ovo radno vrijeme ZSE.

i to ne pomalo nego puno.

i sad kad bi ja malo htio uletiti u long pozicije, do 10 sati ce i DAX preko 7700 a i nafta preko 93.

zbilja bi trebalo organizirati neku inicijativu i poslati peticiju na ZSE, za promjenu radnog vremena barem sto se certifikata tice.

Ili probas kao i ja prebacivanje na Forex brokera koji nudi CFD na indekse.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

pokušaj broj dva mislim da ovaj put ide preko 7700,u 12 izlazi industrijska proizvodnja za njemacku za 3 mjesec to bi mogao bit katalizator za daljni rast

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

pokušaj broj dva mislim da ovaj put ide preko 7700,u 12 izlazi industrijska proizvodnja za njemacku za 3 mjesec to bi mogao bit katalizator za daljni rast

nešto bolje je od prognoza, ali DAX za sad bez promjena….doduše švabe malo sporije pale pa možda krenu za pola sata [emo_smijeh]

nešto bolje je od prognoza, ali DAX za sad bez promjena….doduše švabe malo sporije pale pa možda krenu za pola sata [emo_smijeh]
[/quote]
mislim da tu ima dosta potencijalnih katalizatora za rast od alcoe koji ce objavit izvjesce za prvi kvartal i Ben ima govor danas popodne pa mozda pokaže japancima tko je gazda

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Corporate earnings season begins next week. Alcoa, Inc. is scheduled to release first quarter results on April 8. Wall Street analysts now expect corporate earnings to have negative growth. A recent survey from Bloomberg showed earnings for companies in the S&P 500 are likely to fall 1.9% in the first quarter, which would be the first decline since 2009. In addition, 86 corporations in the S&P 500 have issued negative guidance concerning first quarter earnings, while only 24 companies issued positive guidance. The ratio of negative to positive earnings guidance is near a record high.
http://www.insidefutures.com/article/883838/How%20Much%20Longer%20Can%20Quantitative%20Easing%20Bolster%20Stock%20Index%20Futures.html

New Report

Close