@Geenday
Znam curo.
300 bodova na 8000 je koliko posto?
Daj ne laprdaj. Nije svaki pokret krajnji niti početak nečeg novog.
Samo kažem da za index ovo nisu neki pokreti ako nemaš polugu koja ti ubrzava vrijeme.
Ma moja ti je spretnost da brzo naučim čega da se ne držim ili u što da se ne miješam, ako nisam siguran. Vjeruj mi, jako rijetko gubim novce;)
Već smo na 400 bodova od vrha.
Javi kad uvidiš da ide jaki short da se znam prebaciti u long [emo_zloban]
[/quote]
prodao komplet short i ušao long dax i short bund mislim da bi trebalo bit casha u pon. [emo_smijeh]
Treba provest vikend u longu..
Nije to lako…
Kako je danas krenulo može u ponedjeljak još 2 posto dole…
Treba provest vikend u longu..
Nije to lako…
Kako je danas krenulo može u ponedjeljak još 2 posto dole…
cisto sumljam svakako mora doci do nekog odbijanca barem 1% znaš onu staru američku izreku DONT FIGHT THE FED
SPX bi mogao pokušat vratit 1552/3,
PR će već smislit call obmanu a da nije gold [emo_zloban].
na što DAX neće ostat imun (7800)
eto neka se to dogodi baš u ponedjeljak.. [emo_plazi]
dax je otvorio jazovku…
tak da on nece previse gore…
moze stotinjak bodova
al onda ide u ambys
http://www.jutarnji.hr/-evakuirajte-svoje-veleposlanstvo–stanje-je-sve-gore–dramaticna-poruka-sjeverne-koreje-rusiji/1095184/
a mozda ni to necemo vidjet….
Nažalost, načekati ću se ambisa izgleda. Bin long bis 7850-52 next week, pa ko živ ko mrtav.
dow se oporavio malo jos samo -0,6% a dax i dalje preko -2% dax pao više na loše američke podatke nego Ameri zanimljivo mislim da su ga malo pretjerali na daxu bit ce tu lijepog odbijanca [emo_smijeh]
ok..DAX puko trend ,,do daljnjeg short igra [emo_plazi]..zanimljive razine 7560 7430
za razliku od svih ovdje, ali i svih web majstora koji nude besplatno svoj TA analiza DAX-a , ja dax vidim potpuno drugačije , a što vjerojatno znači da sam ja pogriješio, ali vidim ga tako i nikako drugačije
u opće tu ne vidim neku razliku. jedna je kratkoročna, a druga malo dugoročnija. obje bi se mogle ostvariti samo ne znam kako bi ja sad na osnovu toga uzeo i neku kintu. jel može tu neki disclamer kad ući i kad izaći? u globalu se slažem sa obojicom. srdačan pozdrav.
dax je otvorio jazovku…
tak da on nece previse gore…
moze stotinjak bodova
al onda ide u ambys
http://www.jutarnji.hr/-evakuirajte-svoje-veleposlanstvo–stanje-je-sve-gore–dramaticna-poruka-sjeverne-koreje-rusiji/1095184/
a mozda ni to necemo vidjet….
STRANA veleposlanstva ostaju u Pyongyangu
“Ovo ide sve do izazivanja napetosti, a onda slijedi povlačenje”, smatra službeni Washigton gledajući na situaciju u Sjevernoj Koreji. No, sve su bliže ocijeni kako ratnog sukoba neće biti.”