losi rezultati u americi
ode sve u bananeros
to i ja vidim, ali vidim još dvije, jače, potpore na 7735, i 7685 ?
[/quote]
7630
[/quote]
brutalno
ne vjerujem da je danas odradio target
nevjerojatno
da mi je netko rekao 100% ide tu nebi vjerovao…
ne danas…
Nevjerojatno koje kretanje DAX-a, tim više što podaci iz USA uopće nisu loši?!
zašto me ne bi čudilo da su Ameri platiti sjev. Koreji da izvodi ovu Holivud predstavu svakodnevno kako bi dečki s Wall-a jeftino kupili dionice.
Činjenica je da da netko nekome roka zlato dolje, a ovaj njemu naftu , a mi svi skupa se čudimo svemu kao 200 godina unazad pa prokušanom receptu.
ovo mi je točka na i za ovaj tjedan. koji udar brutalnog kapitala. ma svi nalozi koji su bili blizu su se popalili ili pogasili.
pa kažem da nikada nisam razumio poeziju, pa tvoje pitanje o zlatnom pozivu nisam ni odgovorio, ali malo prije sam naveo istinu ovih špekulacija jer povijest razumijem.
Normalno je da zlato raste, ako dionice padaju, ali zadnja 2 dana nije bilo tako, sve je padalo.
Nadam se da ovaj holivud od svj. Koreje i silna proročanstva raznih web likova s kojima si nas danima davio je ovo rezultat danas i da su dečki s wall streta danas se ntrapali jeftinim dionicama, certifikatima, zlatom , naftom……
Netko je morao platiti i to veću lovu svj. Koreji da ovi glumataju ljutnju i vojsku šetaju tamo amo , a platio je netko tko će imati puno više koristi od toga što je to platio, a napamet mi pada samo Wall Street, kao i uvijek i u svim ratovima.
@mida mislim da ova teorija sa s. korejom ne drži vodu jer bi u tom slučaju nafta rasla. veći je efekat od pada tržišta j. koreje i okolnih zemalja koje ni je malo. a japan je npr. rastao. tu se ne da naći nikakva logična poveznica osim da ovakve svijeće s vremena na vrijeme otpaljuju jer je sve više i više malih investitora koji sudjeluju na tržišti i svi imaju sličan način rada sa stop, limit i putujućim nalozima koje ovako aktiviraju. naj drastičniji promjer smo imali na “debelom prstu” odma negdje poslije zadnje krize. tad je neki lik koji je čisto bez veze imao postavljen limit buy nalog na P&G na nekoj smješnoj razini cca 8$ u padu iste sa nekih 30$ ili 60$ ne sjećam se točno zaradio milion za dan. imao je uloženu neku siću ali ga je poluga lansirala do milje. e tako većina zapravo gubi novce u tim naglim trzajima.
@Geenday
Znam curo.
300 bodova na 8000 je koliko posto?
Daj ne laprdaj. Nije svaki pokret krajnji niti početak nečeg novog.
Samo kažem da za index ovo nisu neki pokreti ako nemaš polugu koja ti ubrzava vrijeme.
Ma moja ti je spretnost da brzo naučim čega da se ne držim ili u što da se ne miješam, ako nisam siguran. Vjeruj mi, jako rijetko gubim novce;)
Već smo na 400 bodova od vrha.
Javi kad uvidiš da ide jaki short da se znam prebaciti u long [emo_zloban]