ako dozvolite…po najnovijem pogledu koji imam…a nije nis noviji od prije 2 tjedna
dax bi mogao na 7680
Lp
izludice me ova nafta danas.
htio bih uzeti malo shorta, ali odredio sam granicu od 97 ako predje. i tvrdoglav sam po tom pitanju.
a ona cijeli dan oscilira li oscilira i priblizuje se…
ali nikako da je predje.
sta mislite za naftu mislim da bi mogli lijepo past ako natne rezerve iznenade kakva su ocekivanja
rezerve ni su važne. to je povod za igru 1$ gore dole i naći pravo vrijeme za ulaz u željenu poziciju. tko ni je siguran on pričeka da se situacija smiri. ali onda ovi zatvore zse pa opet sutra možeš upasti u ne vrijeme.
ako dozvolite…po najnovijem pogledu koji imam…a nije nis noviji od prije 2 tjedna
dax bi mogao na 7680
Lp
a mogao bi i preko 8K.
dax bi mogao na 7680
Lp
to je dosta upitno kao i uvijek na dax-u, bolje se kladiti na rast nego pad
čekaj da se korigira dax i onda u long, bar ja tako vidim
KIBIC
nafta vidim prvo na 97,700 pa short
@mida slazem se.
ma usao bih ja vec i na 97.1 97.2 ali danas nece pa nece 🙂
vrijeme je za pripremit se.
[/quote]
25.5 srebro?
[/quote]
25.5 srebro?
[/quote]
jesi mislio na 26,50?
ako probije tu liniju može i na 25,50 i na 15,50…
Ja cijelo vrijeme naivno gledam graf od daxa da bi trgovao daxom, kad ono, za dax treba pratiti spx. :O Silly me…
[/quote]
25.5 srebro?
[/quote]
jesi mislio na 26,50?
ako probije tu liniju može i na 25,50 i na 15,50…
[/quote]
da, jbg-a, na poslu, žurba. 26. 5 , iako oprezno james, “kitovi” su postali jako aktivni na short strani.
Sve me vise nervira ovo vremensko ogranicenje na ZSE. Gdje se moze sigurno trgovati sa polugom na daxu, a da je full radno vrijeme, i koji je minimalni polog da uopce mozes poceti preko tog brokera trgovati?