Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zna netko mozda razlog zasto je palo zlato 1% ja sam trazio ali nisam našao

p.s u shortu sam

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Psps…blago tebi

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Psps…blago tebi

ono da ali nazalost je mala poluga pa sam samo 10% u plusu

Bolje nego 5 u minusu

We Just Got To See The European Crisis That’s Far Bigger Than Cyprus Or Italy

Vaš link …

al nije greda, još [emo_namigusa] dok god se S&P napucava pod oblake

ps. Mida, napisao ti repliku međutim moderni me briše pa eto..nekom drugom zgodom

Bolje nego 5 u minusu

slazem se[emo_smijeh]

evo u istom tonu

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5hgmLuKBQEQTTW-jds7USVYWCwtMA?docId=2a015c378daf4b4eb0a5c127eb8e67e0

Official figures Tuesday showed that unemployment across the 17 European Union countries that use the euro has struck 12 percent for the first time since the currency was launched in 1999.

EUom tece med i mlijeko

ajde napucajte s&p na 1577 i dax na 7970/80 da više završimo sa ovim preseravanjem indexa

Iza nas je najhladniji ožujak u Europi u zanjih 130 godina. To će sigurno utjecati na bdp europskih država. Za sada nitko tome ne pridaje značajniji ponder, ali već rezultati za prvi kvartal kod nekih kompanija bi mogli pokazati veliko iznenađenje.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

I opet ja prerano u short. Jedna dobra trgovina, dvije loše. Tako otprilike ide kod mene. 🙂

Valjda neće više UP od ovog. Sutra do 10h neka već bude natrag. 😀

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

ja isto malo uranio na 7898 ali prepostavljam da je ovo samo kratkog daha ubrzo ce se uocit odlijev kapitala iz banaka od cipra do italije itd a onda cebiti svega

8000 nam ne gine do kraja tjedna, nažalost, ali nadam se da se shortu do 7880 sutra..pa onda vlakić prema 8-moj stanici

"alea iacta est"

New Report

Close