Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaj bi koga nagovorio !?!????
Ima projekcija da će S&P na 16xx pa eto, neka i to ostane zapisano za bullse.
Al da u EU sve krcka, krcka…neće još dugo čudovište ostati u ormaru, po meni, ako je to potrebno naglasiti.

ma u redu je, nema tu sta. svatko odgovara za svoje novce i svoje odluke.

jednostavno imam snazni osjecaj da otpor na 7850 nece probiti pa da bi se mogao vratiti ispod 7800. kratkorocno. a onda opet gore.

da li me osjecaj prevario vidjet cemo vec danas. ili sutra.

Mecka,

uistinu nemam ništa protiv tvog pisanja, ali nepotrebna pomutnja koji zadnjih dana unosiš je nepotrebna.

Od kada sam stavio ovu elitu na ignore koju navodim na dnu u svakom mom postu mnogo bolje ulazim i izlazim iz pozicija, a i puno manje se nerviram
stavio sam ih ignore samo zato jer su mnogo pisali, a ništa rekli , dovoljno da te pomute nepotrebnim informacijama, a većina su heroji poslije bitke

uvijek možete iznijeti svoj graf pa da svi o njemu razglabamo ( svi mogu pogriješiti, samo hrabro ) ili činjenice ili osjećaj kao Kibic malo prije jer to su poštene namjere, ali prestanite daviti s nekim blogerskim mišljenjima jer dovodite ljude u nesigurnost

po meni sada dole
dax naravno

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

evo DAX-a na skoro 7900 bodova…kud će sad?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

mislim da nece danas preko 7900 upravo uletio malo u short,ali sam hedgo sa short bund

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Ameri rade svoje, vix nije iznevjerio pocetkom proslog mjeseca, europa isto
radi svoje, divke odradjuju predobro….

Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….

Ovaj veteran financijske industrije poručuje: Pripremite se za masivne burzovne padove!

[emo_beztona]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

Objavljen graf koji pokazuje da Europa i dalje nezaustavljivo tone

a DAX trenutno na +1,20% [emo_smijeh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ne znam.
samo znam da sam ipak opet malo prerano izletio iz longa kao neki dan na shotru.

sad opet moram traziti short…

do ponedeljka može ovako gore dole a onda počinju izvješća kod amera pa bumo vidli.

who dares, wins

do ponedeljka može ovako gore dole a onda počinju izvješća kod amera pa bumo vidli.

do petka se rješavam longa

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Koliko je bio najvise SP u 2007
1576?

ps…
http://www.index.hr/vijesti/clanak/poruka-iz-kanade-nevjerojatno-je-da-se-hrvatima-zuri-u-eu-i-eurozonu/670612.aspx

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close