Vidjeti ćemo u narednim tjednima. Sezonalnost ide na ruku zlatu i srebru.
ovo je sezonski najslabiji dio godine za zlato, sve do kraja ljeta.
Opet se ne može trgovati certifikatima (nafta)…
Ok, Erste… To je to, što se mene tiče, zatvorim ovo što imam i good bye…
Ima i drugih, sa manjim troškovima i kod kojih se može stalno trgovati – FxLider…
Istina da su u Srbiji, ali hebote neće ovi stalno da me ovako karaju…
Opet se ne može trgovati certifikatima (nafta)…
Ok, Erste… To je to, što se mene tiče, zatvorim ovo što imam i good bye…
Ima i drugih, sa manjim troškovima i kod kojih se može stalno trgovati – FxLider…
Istina da su u Srbiji, ali hebote neće ovi stalno da me ovako karaju…
danas se ne trguje ni naftom, ni DAX-om jer je njima neradni dan
Ok, shvatio sam to i sam… Ali svejedeno dosta mi ih je…
Spread > 1%, negdje i >2% + naknade…
Kod FxLidera spread je 4 pipsa na nafti…
Da ne spominjem radno vrijeme – katafckingstrofa…
Uglavnom, Good Bye Erste…
Ok, shvatio sam to i sam… Ali svejedeno dosta mi ih je…
Spread > 1%, negdje i >2% + naknade…
Kod FxLidera spread je 4 pipsa na nafti…
Da ne spominjem radno vrijeme – katafckingstrofa…
Uglavnom, Good Bye Erste…
samo što ti fxlider zna svako toliko ispraznit račun googlaj malo fxlider pa ces vidjet kakva su iskustva imali ljudi,rađe davat za spread 1% nego rizik da ti isprazne račun
Bolje onda uopce ne trgovato s certifikatima, nego po ovim uvijetima na ZSE. Ovo kako je to slozeno na ZSE garantira gubitak na long run.
Jedino sto ima smisla eventualno kupovati “normalne” certifikate bez poluge kao “krači put” za investiranje u DAX, zlato ili naftu..Ovi s polugama su turbo prerizični na ZSE i idealan način za sigurno gubljenje novca.
Bolje onda uopce ne trgovato s certifikatima, nego po ovim uvijetima na ZSE. Ovo kako je to slozeno na ZSE garantira gubitak na long run.
Ovi s polugama su turbo prerizični na ZSE i idealan način za sigurno gubljenje novca.
s ovakvim načinom razmišljanja nema mrdanja s mrtve točke.
jedino sigurno je R.I.P. sve ostalo je flauta :()
Jedino sto ima smisla eventualno kupovati "normalne" certifikate bez poluge kao "krači put" za investiranje u DAX, zlato ili naftu..Ovi s polugama su turbo prerizični na ZSE i idealan način za sigurno gubljenje novca.
nije tako teško niti po ovim uvjetima zaradit samo treba pratit imat puno discipline i nesmije se bit pohlep,još koji mjesec pa ulazimo eu pa ce vjeroatno neki inobroker doći kod nas di ćes moci trgovat sa dax certifikatima itd
This North Korean War Statement Could Give Markets A Shake And Boost The Dollar