Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mida, ja sam dosta ovih realtime DAX-a proučio i mogu ti reći da http://tools.godmode-trader.de/German30/ i to pogotovo DB DAX pokazuje jako precizno. Čak i na mobu imam Godmode Anywhere aplikaciju kad sam vani.

Investing.com, bivši forexpros.com nije toliko dobar jer uvijek pokazuje za 10-ak bodova više (kako kada). Objašnjenje koje sam našao je da je to zato što je tamo u cijenu uračunata i provizija za CFD.

A na Godmode imaš izbor DB DAX i L&S, oba dobra ali DB DAX malo češće osvježava.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

I još nešto, svi ovi realtimeovi su na temelju nekakvih certifikata koje je ta banka izdala DB, L&S, razni CFD-ovi, a pravi realtime XETRA nećeš naći for free jer burza ne dozvoljava za džabe bez 15 min delay, kao ni naša ZSE.

Ali to su tako minorne razlike da slobodno možeš DB DAX uzeti kao referencu.

A za TA možeš ovdje: DB DAX i DAX XETRA. Prva prikazuje svijeće 8-22h, a druga redovnu trgovinu.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Danas dosta anemično…sutra ili u pon ce bit interesantno… Možda odredi smjer u budućnosti…
Dax nekako gubi dah zasad…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Therion,

hvala, ali nije to to, onda je najbolji http://www.finanzen.net/aktien/DAX-Realtimekurse za praćenje prometa.
Međutim smeta me što imam 4 izvora s vašima 6 izvora i s verijevim 7 izvora točnog stanja daxa i s vi su različiti u isto vrijeme.

Činjenica je da nitko od nas ne zna točno stanje daxa, a i činjenica je da ersteu to odgovara jer nam ne želi osigurati jasnu poziciju onoga što prodaje, a što mu i služi da mijenja cijenu certifikata na istom bodovnom pragu .

Ja pratim na ovaj finanzen.net već dulje vrijeme i nekako je najbrzi

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

zanima me dali će bit moguce sutra trgovat sa certifikatima kad dax ne radi,ako je mozemo se dogovorit ja cu vam glumit MM na kupnji TSDX kupujem sve ispod 47 [emo_smijeh]

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Mida, na finanzen.net piše “DAX DB Realtime Indikation”. 🙂

pancho, certifikati na mojoj gledalici su blokirani – odmah iza 16h danas je došla blokada, i za DAX i za naftu. Samo za zlato nije.

ok hvala meni isto ali nisam bio siguran dali je samo meni šta radiš preko hita-e ili

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

FIMA

EDIT: Vidim da Hita ima manju proviziju. Može PM kako si zadovoljan i šta se nudi što se tiče gledalice?

neki dan sam bio siguran da je zlato šort ali danas više ništa nisam siguran po tom pitanju.

Mislim da zlato i srebro rade dno, barem u nekom srednjem roku, i da će rasti. Just my 2 cents.
[/quote]
ne bi se okladio. neki dan sam se opekao na euru pa se do daljneg ne petljam u šta ni sam siguran. ako bi bio šort onda je to jedno 50$ niže ako već ni je iscurilo 10-15$

who dares, wins

Vidjeti ćemo u narednim tjednima. Sezonalnost ide na ruku zlatu i srebru.
Tehnički, velika potpora oko 1520-1530, prvi otpor oko 1630, drugi i ključni za srednje do duge staze 1790. Plus ove političke akrobacije s štednjom i otimanjem novca, meni izgleda da će zlato opet postati “popularno”.

New Report

Close