Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

onda, hoće ili ipak neće preko 7830 [emo_namigusa]

da budem iskren vise me zanima hoce li ili nece preko 8130 🙂

[/quote]

evo mecka tvoj target je probilo. a sad da vidimo hoce li i moj 🙂
naravno ne danas nego slijedecih nekoliko dana.

ukucaj http://www.fxlider.com jer to imaš u hr. logiraj se na demo i dalje trguj čime god hoćeš. vrlo brzo će te cimnuti njihov broker i nuditi ti trgovinu na realnom računu što je čisto legitimna stvar jer se i oni bore za tržište. u to se ne treba upuštati dok ne spržiš par demo računa tek toliko da vidiš kako to ide. inače i drugi brokeri sa MT4 imaju hr. jezik ali ovo ti je kompletno tako da možeš u miru pručiti uvjete trgovine i rolovere i masu stvari koje moraš znati prije nego kreneš za pravu lovu. treba skinuti i web trader jer tamo vidiš čime drugi trguju. možeš kopirati naj bolje trgovce ako baš neznaš šta bi sam sa sobom. trebalo bi tamo ostaviti prave podatke u slučaju da kreneš za pravu lovu pa da ne bude zabuna sa tel. brojem jer te broker za 10 min nazove i pruža ti podršku.

ma kakav demo racun verdi?

nemoj me zaj….”obrisano”. 🙂

ja sam tu na pravoj lovi ima jedno 6 godina.
naravno ne na certifikatima nego na ZSE.

imam dax30 bez kašnjenja na realnom računi nego treba znati razlikovati šta je spot tržišta a šta su fjučersi. ja ne trgujem indexima pa i ne pratim pretjerano. tržišta je ogromno i gdje bi došao kad bi sve znao.

who dares, wins

riješio long koji je jucer kupljen prinos od 6% preko noći mislim da nije loše

Ja ću ipak sačekati još 1-2 sata, čini mi se da će još gore.

p.s. pozdrav frendu mecki
[/quote]
ostao sam jos u bund shortu tako da mi odgovara ako jos raste ali sumljam vecina ekipe ce izaci radi dugog vikendaradimo tek u utorak

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

riješio long koji je jucer kupljen prinos od 6% preko noći mislim da nije loše

6% ne dolazi u obzir. ispod 10% niti mi nije prst na okidacu.
istina vec imam tih 10% sada, ali neka se jos malo krčka.

nisam siguran niti da li danas zelim izaci.

neka se hladi malo preko bozicnih prazika.

drugi pokusaj proboja nafte na 97 odbijen.

aj cekat cemo jos jedan. pa ako se i taj odbije…

ulijecem u naftu short.

joj kibic ne moj me masirati molim te jer ću te na ignore puknuti odma. 100 000 penzića je isto već godinama na zse pa pojma o tome nemaju a kamo li o ovome što se je gore pričalo.

who dares, wins

Ja ću ipak sačekati još 1-2 sata, čini mi se da će još gore.
p.s. pozdrav frendu mecki

budi mudar [emo_beztona]

primio pozdrave [emo_palacg]

joj kibic ne moj me masirati molim te jer ću te na ignore puknuti odma. 100 000 penzića je isto već godinama na zse pa pojma o tome nemaju a kamo li o ovome što se je gore pričalo.

nemoj se ljutit verdi ali evo na ignore si mi.
imas cast biti prvi odkad sam tu registriran 🙂

ne volim one koji puno pametuju a malo kazu.
imam takvih oko sebe koliko hoces.

sorry ako sam pogrijesio u procjeni ali kao sto sam jednom ranije bio napisao, u psihologiju se pomalo razumijem.

neki dan sam bio siguran da je zlato šort ali danas više ništa nisam siguran po tom pitanju.

Mislim da zlato i srebro rade dno, barem u nekom srednjem roku, i da će rasti. Just my 2 cents.

Evo, ja sam izasao iz longa danas da mirno spavam 4 dana. Nadao sam se 7850, ali i 7830 je bolje nego nerviranje zbog neke xy vijesti.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Therion, futures je i išao do 7855,80 tako da, ako si bio spretan, mogao si prodavat na 64+ [emo_palacg]

baš me zanima di će zatvorit dax [emo_cool]

ugodan dugi vikend svima, nama na certifikatima je već počeo [emo_plazi]

New Report

Close