Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

verdi evo tebi graf za naftu kao orijentir, a daj nam stavi screenshot da vidimo o čemu govoriš i koje su uvjeti za to praćenje ?

7817,2 dax već sam vam par puta rekao za te gledalice da su vam totalno bez veze i da se prebacite na MT4 koji je svemirski brod za sve ostalo ali vidim da se ne date krstiti.

Nije ni svaki MT4 dobar ali s obzirom šta oni gledaju tu si u pravu.

bit će bolje................

imam 3 razlicita brokera MT ..na svakom je druga cifra jucerasnje dno daxa …razlike su po 10 pt ..[emo_vrtimise]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ma koji MT4???

jeli problem staviti link vama dvojici?

ctrl-C , ctrl-V. hellouuu… tesko bilo? umorili se jako? 🙂

a druga je stvar ako ne zelite. onda nam nemojte ni soliti pamet.

ma koji MT4???

jeli problem staviti link vama dvojici?

ctrl-C , ctrl-V. hellouuu… tesko bilo? umorili se jako? 🙂

a druga je stvar ako ne zelite. onda nam nemojte ni soliti pamet.

ne žele, ali govore o ovome ;
http://www.metatrader4.com/

ukucaj http://www.fxlider.com jer to imaš u hr. logiraj se na demo i dalje trguj čime god hoćeš. vrlo brzo će te cimnuti njihov broker i nuditi ti trgovinu na realnom računu što je čisto legitimna stvar jer se i oni bore za tržište. u to se ne treba upuštati dok ne spržiš par demo računa tek toliko da vidiš kako to ide. inače i drugi brokeri sa MT4 imaju hr. jezik ali ovo ti je kompletno tako da možeš u miru pručiti uvjete trgovine i rolovere i masu stvari koje moraš znati prije nego kreneš za pravu lovu. treba skinuti i web trader jer tamo vidiš čime drugi trguju. možeš kopirati naj bolje trgovce ako baš neznaš šta bi sam sa sobom. trebalo bi tamo ostaviti prave podatke u slučaju da kreneš za pravu lovu pa da ne bude zabuna sa tel. brojem jer te broker za 10 min nazove i pruža ti podršku.

who dares, wins

riješio long koji je jucer kupljen prinos od 6% preko noći mislim da nije loše

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

ne pokušavati odmah za prave pare jer…. ko to poželi može se meni javiti na pp pa ga ja privedm i dobijem bonus 150€
http://www.fxlider.com/cr/

who dares, wins

7817,2 dax već sam vam par puta rekao za te gledalice da su vam totalno bez veze i da se prebacite na MT4 koji je svemirski brod za sve ostalo ali vidim da se ne date krstiti.

otvorio sam demo kod fxlidera, ali ne vidim gdje mogu pratiti kretanje DAX-a i certifikate? [emo_smijesak]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

ove certifikate nemaš ali imaš sve indexe robe i td. s lijeve strane treba otvoriti pregled tržišta zalijepiti i prevući na sredinu što te zanima. treba tu koji dan potrošiti da se savlada. za početak lakši ti je web trader ali ovo je alfa i omega posla.

who dares, wins

riješio long koji je jucer kupljen prinos od 6% preko noći mislim da nije loše

Ja ću ipak sačekati još 1-2 sata, čini mi se da će još gore.

p.s. pozdrav frendu mecki

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ove certifikate nemaš ali imaš sve indexe robe i td. s lijeve strane treba otvoriti pregled tržišta zalijepiti i prevući na sredinu što te zanima. treba tu koji dan potrošiti da se savlada. za početak lakši ti je web trader ali ovo je alfa i omega posla.

imaš dax 30 koji vuče podatke iz finanze.net-a sa zakašnjenjem

New Report

Close