Ja sam se kladio svojom lovom da hoce. 😀
neki dan sam bio siguran da je zlato šort ali danas više ništa nisam siguran po tom pitanju.
Imam ukupno 4 gledalice DAX-a on line;
Finanzen, Xetra, Deutschebank indikator i Lang&Schawart , te Finazen.net
svaka u real-timu pokazuje drugi iznos DAX i to po 10 bodova razlike
problem se posebno javlja kod gledanja svijeća radi izračuna TA, jer po svakom grafu se pokazuju drugačije svijeće
Drugim riječima nikada neznam koliko je točno DAX i koliko je bio, a niti koje su svijeće točne
onda, hoće ili ipak neće preko 7830 [emo_namigusa]
da budem iskren vise me zanima hoce li ili nece preko 8130 🙂
Imam ukupno 4 gledalice DAX-a on line;
Finanzen, Xetra, Deutschebank indikator i Lang&Schawart , te Finazen.net
svaka u real-timu pokazuje drugi iznos DAX i to po 10 bodova razlike
problem se posebno javlja kod gledanja svijeća radi izračuna TA, jer po svakom grafu se pokazuju drugačije svijeće
Drugim riječima nikada neznam koliko je točno DAX i koliko je bio, a niti koje su svijeće točne
imam samo ovu lang&schwarz i cini mi se da je poprilcno u real-time-u.
s tim dijelom sam zadovoljan s njom.
ali ne svidja mi se sto nema graf iz proslosti tipa kao ove sto imam za naftu i zlato da u nekoliko grafova pokazuje kretanje indexa npr:
zadnji dan, zadnji tjedan, zadnji mjesec itd. itd.
to bih volio imati.
onda prebaci gledalicu u Xetra, imaš od 2002 god., ali evo niti jedna gledalice meni ne pokazuje preko 7800 bodova osim finanzen ili investa koji dobro kasne ?????????????????
@mida moze li link na tu Xetru? za DAX mislim.
ma Xetra je ime Njemačke burze, a DAX izdvojeni dio bluechip dionica.
Na istoj platformi na kojoj radiš promjeni izvor dobave podataka iz L&G u Xetra i to je to
inače na Njemačkoj buzi trgovanje certifikatima je od 9 do 22 sata [emo_smijesak]
i mislimk da se ovi certifikati ravnaju preko DAX indeksa, a ne DAX bodova koje mi gledamo stalno.
Dax indeks je sada nekih 191 bod, a tu su grafikoni svijeća drugačiji
Kad je riječ o DAX gledalicama u realnom vremenu najviše mi se sviđa http://tools.godmode-trader.de/German30/ , a isto pokazuje i http://www.investing.com/indices/germany-30# . Jedino izvan radnog vremena njemačke burze čini se da je ova druga točnija (?!) (gleda se kao futures).