Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

onda, hoće ili ipak neće preko 7830 [emo_namigusa]

Ja sam se kladio svojom lovom da hoce. 😀

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

neki dan sam bio siguran da je zlato šort ali danas više ništa nisam siguran po tom pitanju.

who dares, wins

Imam ukupno 4 gledalice DAX-a on line;
Finanzen, Xetra, Deutschebank indikator i Lang&Schawart , te Finazen.net

svaka u real-timu pokazuje drugi iznos DAX i to po 10 bodova razlike
problem se posebno javlja kod gledanja svijeća radi izračuna TA, jer po svakom grafu se pokazuju drugačije svijeće

Drugim riječima nikada neznam koliko je točno DAX i koliko je bio, a niti koje su svijeće točne

onda, hoće ili ipak neće preko 7830 [emo_namigusa]

da budem iskren vise me zanima hoce li ili nece preko 8130 🙂

Imam ukupno 4 gledalice DAX-a on line;
Finanzen, Xetra, Deutschebank indikator i Lang&Schawart , te Finazen.net

svaka u real-timu pokazuje drugi iznos DAX i to po 10 bodova razlike
problem se posebno javlja kod gledanja svijeća radi izračuna TA, jer po svakom grafu se pokazuju drugačije svijeće

Drugim riječima nikada neznam koliko je točno DAX i koliko je bio, a niti koje su svijeće točne

imam samo ovu lang&schwarz i cini mi se da je poprilcno u real-time-u.
s tim dijelom sam zadovoljan s njom.

ali ne svidja mi se sto nema graf iz proslosti tipa kao ove sto imam za naftu i zlato da u nekoliko grafova pokazuje kretanje indexa npr:
zadnji dan, zadnji tjedan, zadnji mjesec itd. itd.
to bih volio imati.

onda prebaci gledalicu u Xetra, imaš od 2002 god., ali evo niti jedna gledalice meni ne pokazuje preko 7800 bodova osim finanzen ili investa koji dobro kasne ?????????????????

@mida moze li link na tu Xetru? za DAX mislim.

ma Xetra je ime Njemačke burze, a DAX izdvojeni dio bluechip dionica.
Na istoj platformi na kojoj radiš promjeni izvor dobave podataka iz L&G u Xetra i to je to

inače na Njemačkoj buzi trgovanje certifikatima je od 9 do 22 sata [emo_smijesak]

i mislimk da se ovi certifikati ravnaju preko DAX indeksa, a ne DAX bodova koje mi gledamo stalno.
Dax indeks je sada nekih 191 bod, a tu su grafikoni svijeća drugačiji

Kad je riječ o DAX gledalicama u realnom vremenu najviše mi se sviđa http://tools.godmode-trader.de/German30/ , a isto pokazuje i http://www.investing.com/indices/germany-30# . Jedino izvan radnog vremena njemačke burze čini se da je ova druga točnija (?!) (gleda se kao futures).

7817,2 dax već sam vam par puta rekao za te gledalice da su vam totalno bez veze i da se prebacite na MT4 koji je svemirski brod za sve ostalo ali vidim da se ne date krstiti.

who dares, wins

New Report

Close