Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na kojoj cjeni je pucanje ovog SUS 1 ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Riješio short i zamjenio ga longom i shorto bund

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

I ja sam danas uzeo long, valjda ga neću opet prebrzo prodati kao short [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Mislim da bi trebao bit odbijanac barem 0,50% danas ili sutra

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

I ja sam danas uzeo long, valjda ga neću opet prebrzo prodati kao short [emo_smijeh]

neće Ti bit ugodno spavat u longu [emo_beztona]

A CNBC lupeta o Italy Concerns.

Da nije Italy bila bi Croatia, i bude u budućnosti.

Ja još uvijek tvrdim da idemo sideways neko vrijeme.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Evo, i ja sam danas izletio iz shorta i uletio u long DAX, ali na malo višoj razini od optimalne i zacrtane – opet su me svrbili prsti. Ali nije strašno, na 7770 umjesto 7760 kako sam si bio zamislio.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

[/quote]

Ma to je samo (virtualni) novac, ako te to tako brine, ne znam kako uopće ulažeš na burzi? [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

[/quote]

Ma to je samo (virtualni) novac
[/quote]
bit će dobra i 0+ za nekog [emo_namigusa]

Mecka, 27.03.2013. u 17:58

ne znam kako uopće ulažeš na burzi?

novcima.
real money makes funny money [emo_smijeh]

Mecka, 27.03.2013. u 17:58

ako te to tako brine,

sve 5 buraz [emo_palacg]

btw i ja danas zatvorio short, osigurača radi.
dax može do 7830 max kad vidi to je i napravio ali after four (eight :)))

Samo heads-up da Dojče borse ne radi 29.03 i 01.04. Ja mislim da ću se sutra riješiti longa gdje god bio. Tko će izdržati 4 dana čekajući neki Cipar, S. Koreju, Grčku, Španjolsku, Italiju?

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

[/quote]

zasto mecka nece bit ugodno spavat sa longom?

smatras da ce tebi bit ugodnije sa shortom 🙂 ?

Evo, i ja sam danas izletio iz shorta i uletio u long DAX, ali na malo višoj razini od optimalne i zacrtane – opet su me svrbili prsti. Ali nije strašno, na 7770 umjesto 7760 kako sam si bio zamislio.

ti si therion fino izletio… u pravo vrijeme.

ako se ne varam u shortu si bio otprilike odkad i ja 🙂

mi neki smo malo uranili….

New Report

Close