Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kibic, bolje pogledaj. Oba tvoja linka imaju embedded chart od Dukascopy (gornji desni ugao).

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

@therion da. u pravu si.

a ok da zavrsimo onda tu pricu. doslo je do neke greske kod njih.

ionako mi je bilo cudno da je bilo tko mogao naftu srusiti u trenutku sa 93 na 82.

jedino da proda cijelu saudijsku arabiju 🙂

Mida, evo, na ovom tvom grafu sam povukao 4 proizvoljne linije potpore, koje su u tom trenutku bile iste kao i ova tvoja sad, a onda je bio zaron. Ne znači da sutra možda neće propasti i ova. Potpora bi bila kad bi lupilo u gornju liniju otpora, pa se vratilo na potporu i odbilo, a ne da sad par dana plazi po njoj pa je to potpora.

Barem je to moje viđenje, ali svatko vidi svojim očima.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Mijenjam Cipar za Saudijsku Arabiju, uz moju nadoplatu. 😉

@therion
da. u pravu si.

a ok da zavrsimo onda tu pricu. doslo je do neke greske kod njih.

ionako mi je bilo cudno da je bilo tko mogao naftu srusiti u trenutku sa 93 na 82.

jedino da proda cijelu saudijsku arabiju 🙂

nije greška. vrati se koju stranicu u natrag i tamo ima moj post gdje ukazujem na tu razliku od cca 0,30$. ovdje je još sinoć bilo za april.
Vaš link …
možda je zbog toga danas opet i bio ovakav pad jer je neko morao izaći iz toga. kao i prošli mj. onaj sa 2500 ugovora.

who dares, wins

ne može se reći da nije bilo upozorenja:

1.Wall Street’s Brightest Minds Reveal The Charts That Worry Them Most

2. Before Cyprus Flared Up, One Analyst Warned Us It Was The Scariest Thing In The World

@Mecka

Sve stoji ali ovo je po meni manja korekcijica, nista više. Mislim da je i poželjna. Ali nekakve katastrofa, 2008 2009 scenarije ne vidim, niti pod razno.

Cipar; grčka i ostali molim da izađu iz Eura.. naravno ostatak ekipe to ne bi volio jer bi izvoz ipak bio malo skup.

Uglavnom ne vidim u buhi slona, po meni je Cipar buha.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Mida, evo, na ovom tvom grafu sam povukao 4 proizvoljne linije potpore, koje su u tom trenutku bile iste kao i ova tvoja sad, a onda je bio zaron. Ne znači da sutra možda neće propasti i ova. Potpora bi bila kad bi lupilo u gornju liniju otpora, pa se vratilo na potporu i odbilo, a ne da sad par dana plazi po njoj pa je to potpora.

Barem je to moje viđenje, ali svatko vidi svojim očima.

ovo što sam ja povukao nije potpora nego smjernica ,
potporu i otpor najniže crtam na dnevnom grafu, uostalom ta moja “potpora” je već probijena noćas jer graf ima bočno ( vodoravno kretanje, a što je i glavni problem kod vrtanja takovih grafa ispod dnevnog grafa

međutim, ako se pouzdaš u oscilatore može lako dobiti smjernice , a u prilogu možem vidjeti moj graf koji ovdje stoji oko mjesec i po dana i točno se po njemu kreče dax , ali iz njega je teško dnevno trgovati ( bijele crte )

i treba imati na umu da svaki graf puca, prije ili poslije, ali trendovi se mijenjaju
npr., ako DAX nastavi ovim bočnim kretanjem još 15-20 dana dobiti ćemo novi dnevni i tjedni graf koji će potvrditi novo doba dax-a i tako stalno u krug

moji grafovi se često poklapaju s grafovima koje vidimo na internet portalima razvikanih gurua, ali ni s time nisam uspio puno napraviti, mislim da je najvažnija osobina intuicija .
Mnogi znamo crtati grafove, ali samo malo nas kada je pravo vrijeme ulaza ili izlaza ili oboje i to čini razliku od prosjeka i uspjeha
stotine puta sam vidio dio dno ili vrh , ali nisam imao strpljenja čekati i to je dokaz da nisam dobar u tom poslu , ali vidim da neki na burzi ovdje imaju jako dobar taiming i rade odličan posao, jer kod certifikata je samo bitan pravovremeni ulaz odnosno izlaz, upravo ono što meni fali

evo opet danas cijeli dan zauzet pa uopce nisam navracao tu.

ali vidim stvar ide u pravom smjeru 🙂

necu danas kupovati nista da ne radim navrat-nanos, ali u pon bi moglo opet biti malo DAX shorta u mom portfelju….

u ponedjeljak bi trebao biti tobogan, dax je danas imao dobru priliku da uz zelene amere pokuša vratiti +8 ali izgleda da ga Cipar jako svrbi [emo_palacg]

domach, vatra kreće iskrom, al ne daj Bože opet 2008/2009-u

evo opet danas cijeli dan zauzet pa uopce nisam navracao tu.

ali vidim stvar ide u pravom smjeru 🙂

necu danas kupovati nista da ne radim navrat-nanos, ali u pon bi moglo opet biti malo DAX shorta u mom portfelju….

nisi ništa propustio cijelo vrijeme se vrte +-0,20%,bit ce zanimljivo ovdje preko vikenda

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

New Report

Close