Ako bude sve po planu trebali bi do cca 7800 gdje će se vidjelt jel bik il medvjed.
Ja sam prodao jučer kupljeni short, možda malo prerano, ali danas je bio lijep rast i žao bi mi bilo da se sutra vrati na početne pozicije
Nisam imao vremena danas za pisanje, ali sad imam.
Onaj glitch na nafti je očito samo to. A oba ona tvoja grafa su od istog providera, tj. od Dukascopy Bank, nigdje drugdje to nije vidljivo.
A što se tiče DAX-a, rekao je jutros čika Rocco s Godmode Tradera da je support: 7972/7975 + 7950 + 7845/7850 + 7760/7775. 7850 prilično izvjestan, 7760 moguć ali treba pričekati. A 7950 je trenutno postao resistance, neka tako i ostane. 🙂
http://abcnews.go.com/m/story?id=18782212
Kraj odlican
evo me. napokon 🙂
eeej dok sam ja po sastancima vidim da se tu odigrava puno interesantnih stvari na DAX-u 🙂
fino… aj pricekat cu jos malo… iako je vec i sada zarada preko 20-ak posto.
ja isto tako cijeli dan u zagrebu zauzet samo svako toliko pogledam dax i nasmijem se,pa se kolegica čudi šta mi je[emo_smijeh]
Evo malo zanimljivih linkova teoretičara zavjera:
To da ovi u shortu mirnije spavaju [emo_namigusa]
Ja sam prodao jučer kupljeni short, možda malo prerano, ali danas je bio lijep rast i žao bi mi bilo da se sutra vrati na početne pozicije
[/quote]
Prijatelju, legitimno od tebe uz zlatno pravilo take a profit [emo_smijesak]
but,
Major Cyprus Bank Has Only A Few Hours Of Liquidity Left, And Is Limiting Cash Withdrawals
nisi jedini koji želi svoju legitimnu lovu van [emo_namigusa]
@kibic
Nisam imao vremena danas za pisanje, ali sad imam.
Onaj glitch na nafti je očito samo to. A oba ona tvoja grafa su od istog providera, tj. od Dukascopy Bank, nigdje drugdje to nije vidljivo.
A što se tiče DAX-a, rekao je jutros čika Rocco s Godmode Tradera da je support: 7972/7975 + 7950 + 7845/7850 + 7760/7775. 7850 prilično izvjestan, 7760 moguć ali treba pričekati. A 7950 je trenutno postao resistance, neka tako i ostane. 🙂
therion nisu od istog providera…. zato sam i isao u double check.. da otklonim tu mogucnost.
moja standardna gledalica je: http://www.cx-portal.com/wti/oil_en.html
i na njoj sam vidio taj gap.
onda sam isao provjeriti na nekoj drugoj i nasao:
http://www.livecharts.co.uk/MarketCharts/crude.php
na kojoj je bio isto taj slucaj.
dakle nesto je zaista bilo tu… a vjerujem da ima veze sa Verdijevim objasnjenjem za features-e za April i Maj….
iako moram priznati da ne kuim bas o cemu prica 🙂
sto se tice DAX-a prodao sam ga danas na maximumu…
sutra eventualno ulazim opet ako ocjenim da je to oportuno 🙂
da ne bi bilo zabune.. kad kazem na maximumu.. pri tome mislim na maximumu za short..
tj na danasnjem minimumu za DAX index.
bravo kibi, sastanci su te spasili pa si imao živce čekati vrh i prodao točno kad treba
međutim ja vidim, ne znam za ostale, da se formirala potpora i kreče rast
@mida iz tvojih usta u……… 🙂
to bi sad taman pasalo, tj uletilo kao as na 11 🙂
jer mislim da nisam jos uzeo sve sto se moze uzeti na DAX shotru.
samo privremeno, nazovimo to nekakva medjuzarada 🙂