Nekako mi drago da su i Švabe shvatili…target mi je 7870-80, a ako i to probije onda 7760-70. Mislim i nadam se da score od 8000 nećemo više vidjeti ovaj tjedan.
na ovom linku iz mog posta ako pogledas 10min graf…. ili 1hour graf….
zar ne vidis nagli drop na 82$ negdje jucer oko 18:30?
a onda nagli povratak nazad na 93?
Bikići di ste, mmmmm što volim ova bočna kretanja ljepotice zvane dax [emo_zloban]
onako na brzaka bez dublje kontrole. problem je u tome što imaju aprilski i majski fjučersi. onaj koji stvarno trguje s time vidi to jer mu se radi o parama a virtualci mlate praznu slamu. poslednji put vam savjetujem otvorite si negdje MT4 demo ako ni zbog čega drugog onda bar da se tuda ne blamiramo. apsolviramo to kao fundamentalnu stvar tako da svi imamo iole normalan uvid u tržište bez obzira da li se trguje ili samo uči. pa ni je to sramota bože mili. veća je blamaža tuda crtati neke grafove i po njima trgovati a okretne točke si izmišljati sam. ja pogledam 1,2 takva grafa i više ni ne otvaram od tog nicka jer je totalno bez veze. znači DEMO MT4 gledaš u njega i ako već ne vjeruješ tim brokerima slobodno dalje trguješ certifikatima.
@mida
na ovom linku iz mog posta ako pogledas 10min graf…. ili 1hour graf….
zar ne vidis nagli drop na 82$ negdje jucer oko 18:30?
a onda nagli povratak nazad na 93?
da, to se često dešava gotovo na svemu , treba se samo takvih naglih iskrca ili ukrca paziti da ne pukne certifikat, ali dax je to nekoliko puta napravio do sada
da, to se često dešava gotovo na svemu , treba se samo takvih naglih iskrca ili ukrca paziti da ne pukne certifikat, ali dax je to nekoliko puta napravio do sada
[/quote]
da Mida, ali po tome bi ispalo da je LWL1 trebao puknuti.
a kao sto vidimo nije.
ma dobro OK, nista da ne odugovlacimo sta je bilo bilo je i idemo dalje…
[/quote]
da Mida, ali po tome bi ispalo da je LWL1 trebao puknuti.
a kao sto vidimo nije.
ma dobro OK, nista da ne odugovlacimo sta je bilo bilo je i idemo dalje…
[/quote]
ma mojim grafovima toga nema, najniža je jučer bila 92,495
juče je zatvoren aprilski fjučers na onoj nižoj cijeni. meni je rolover bio 17. tako da sam već u maju od ponedjeljka. po kojem se erste ravna pojma nemam.
evo me. napokon 🙂
eeej dok sam ja po sastancima vidim da se tu odigrava puno interesantnih stvari na DAX-u 🙂
fino… aj pricekat cu jos malo… iako je vec i sada zarada preko 20-ak posto.
Meni izgleda kao da je to to za sada, odradio je drugi val, sada malo oporavak od 15 min- do 1 sata grafa
fino… aj pricekat cu jos malo… iako je vec i sada zarada preko 20-ak posto.
zarada je tek prodaš s plusom [emo_namigusa]
Meni izgleda kao da je to to za sada, odradio je drugi val, sada malo oporavak od 15 min- do 1 sata grafa
Odlican pet Mida. Prodao taman tada. 24-25 posto.
Sutra cu opet malo uci ovisno di zatvori danas i kakvi budu features-i.