Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cyprus seeks Russian bailout aid, EU threatens cutoff
@Inverter
nemoze….novi pogledi iz minute u minutu..
tak je to kad gledas 15 min grafove…
ps…nesto MM sa TSDXa

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

na veliki petak ga nebu cijeli dan

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

na veliki petak ga nebu cijeli dan

ok ako se ispricaju
🙂
al sto je sa danas?
ja ne vidim nigdje obavjest a vidim da ga nema i dalje
koji je ovo kokosinjac od burze

al sto je sa danas?
ja ne vidim nigdje obavjest a vidim da ga nema i dalje
koji je ovo kokosinjac od burze

monopol je monopol

inače gledam nekakav prosjek većih promjena na dax-u, a on je svakih 3 mjeseca kao po satu

Mala isprika, target bi bio cca 8100 i malo iznad. [emo_smijeh][emo_smijeh]
daj se dogovori vise sam sa sobom…[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]
Aj Inverter ne davi! Zasad je još upitno!
Nisam vidio nijedan tvoj graf, obično ih vidim postane 6 mjeseci nakon događaja, ala DLKV. [emo_vrtimise]

@caccone
Maksimalni raspon 200 %
Minimalna količina 1000
Vrijeme 60 %

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

prognozer@ cemu nervoza , stavio neki dan..ozbiljnog shorta nema jos na vidiku..a sto se tice dlkv napisao target bez grafa ,,odvrti temu pa pogledaj

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja planiram ulaz u short na 8040-8050

kojeg mjeseca? istog onog kad će diok na 23/4?
[/quote]

Vjerojatno već ovaj..samo ne znam kako će to tebi pomoći??? [emo_zloban]
[/quote]

kako ti kažeš go bullsi go [emo_zloban]

free flow information

da podijelim s vama

Poštovani,

Zagrebačka burza, sukladno Pravilima Burze, osigurava fer, urednu i pravičnu trgovinu osobito vodeći računa o zaštiti ulagatelja.
Na web stranicama Zagrebačke burze možete pronaći podatak o vremenu koje je market maker dužan ispuniti tokom trgovinskog dana, što je u slučaju certifikata EGB-S-TSDX 60% ukupnog vremena u trgovinskom danu (http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=EGB-S-TSDX).

Zahvaljujemo na upitu.

Srdačno,

Odjel nadzora | Surveillance Department

da podijelim s vama

Poštovani,

Zagrebačka burza, sukladno Pravilima Burze, osigurava fer, urednu i pravičnu trgovinu osobito vodeći računa o zaštiti ulagatelja.
Na web stranicama Zagrebačke burze možete pronaći podatak o vremenu koje je market maker dužan ispuniti tokom trgovinskog dana, što je u slučaju certifikata EGB-S-TSDX 60% ukupnog vremena u trgovinskom danu (http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=EGB-S-TSDX).

Zahvaljujemo na upitu.

Srdačno,

Odjel nadzora | Surveillance Department

vidiš kako su oni dobri i lijepo nam objasnili zašto nas Erste pravi mamjm…..

60 % vremena od rada ZSE je 3,6 sati na dan, a dax posluje od 08-22 sata, a što znači da Erste ima pravo biti prisutan samo 25% , a ne 60 %.

Unutar tih 25% vremena Erste smije mijenjati po želji i objesiti početne vrijednosti certifikata, granične i izvršne cijene pa i sve prijevremena otkupiti.

To se zovu zapadna posla na Balkanu .

off topic dax short/long !

Russia May Want A Cyprus Naval Port In Exchange For A Bailout

opa, igrat će se monopoly Švabama ispred nosa

misli da je cipar kao vijest potrošen već sa onim gapom u noći ned/pon. ima danas i važnijih stvari od toga.

who dares, wins

New Report

Close