Ameri otvorili i opet sve stoji.
Ovo meni smrdi na “nije se nista dogodilo”.
Ovo meni smrdi na "nije se nista dogodilo".
ne znam baš sutra će biti zanimljivo glasanje u parlamentu cipra i još grčka izdaje obveznice što bi isto moglo biti zanimljivo
Ovi misle danas zatvoriti iznad razine od petka? :O Jutros se to cinilo nestvarno.
dok sp ne dođe do 1556 a onda vjerovatno slobodni pad
SP 500- 1565 hit on the nose last week, big drop to 1546 this morning but recovering. Ultimately we see a back to 1495, a rally to 1614-1620, then a drop to 1415-1450 this summer, then a rally to 1700-1750 next Spring as possible… we are getting way way ahead of ourselves, but loosely that is one read we have…. we also have another which we will share soon as well. For now though, short term we hit the Fibonacci pivots on the 1552-1576 zone and we discussed 1569 as one to watch… so pretty close at 1565 last week into triple witching Friday. We should expect further pullback ahead.
GOLD- Nothing new here, we said the abc-x-abc pattern was legit as long as 1550 held and 1610 would be next resistance. We remain bullish here.
Evo i viđenje DAX-a. Sukladno očekivanja, odbio se na potrebnu granicu.
Sutra je dan odluke iz kojeg će biti sve jasnije.
50% prometa na dax se danas desilo zadnja 2 sata trgovanja, a jučer je bio rekord od 7,4 milijardi Eu, a uobičajeno je 2.5 milijardi
Nešto se tu kuha ?