Cipar kao tržište je manje bitno, čitaj reperkusije:
Many market observers are expressing concerns that the decision could have a ripple effect throughout Europe come Monday when markets open. After all, if European leaders have decided to violate the unspoken rule of bank bailouts – that deposits are sacrosanct – what’s to say it can’t happen in a bigger eurozone country, like Spain?
Neslavni rekord – španjolski javni dug dosegnuo 84,1 posto BDP-a
http://www.business.hr/ekonomija/neslavni-rekord-spanjolski-javni-dug-dosegnuo-84-1-posto-bdp-a
@shefsale malo si se pogubio.
ameri nece otvoriti ni za 26 sati a kamoli za 6 🙂
aj da i ja sad ne pretjeram za cca 20.
to je jedno.. a drugo… jesi li ikada cuo za onu koga je zmija ugrizla i gusterice se boji.
Znate da je sutra neradni dan na Cipru?
I slažem se s šefom, ovo je smiješan iznos u pitanju toliko Ben ili Mario naštampaju u jednom danu.
Sve izgleda da je to u pitanju obračun s Rusima i pranjem love preko Cipra.
Mislim da još niste shvatili šta ovo može značit,svaki talijan,španjolac i grk zapitat će se dali se to može njemu desiti a to znači odlijev kapitala i bankrot banaka.
dan žalosti za male štediše koji su..
Sve izgleda da je to u pitanju obračun s Rusima i pranjem love preko Cipra.
igrom velikih, postali kolateralne žrtve ruske, srpske, crnogorske itd mafije koji su ciparske banke zamijenili za vešmašinu.
međutim nije ti ugodno kad znaš da i tebi netko može maznuti % depozita zato što želi zahaltati nekog baju koji drži pare u istoj banci kao i ti.
i naravno da tržište može rasti, pa tko je cipar u odnosu na gang-dax 😉
The gazillion-dollar question in financial markets these days is this: When will the Federal Reserve turn to the exit ramp?
utorak će po svemu sudeći biti potvrda za?
In the run-up to the Fed’s policy meeting Tuesday and Wednesday, Fed Chairman Ben Bernanke and other top officials …
sve to znaš i sam, pitanje je da li će se poklopiti na starom kontinentu i preko bare?
Podrazumijeva se da ovo smatram katastrofalnom i nemoralnom odlukom. Da ne koristim vulgarne epitete. SSSR je bio demokracija u odnosu na ovakve stvari.
Opet namjerno rade kaos.
Samo što mislim da tržište uvijek na ovakve stvari reagira na perverzan i nelogičan način.
tržište će reagirati onako kako ga netko već noćas podupre sa kojom 100B$. tko tome ne vjeruje može uložiti lovu protiv njih pa će vidjeti kud će stići.
tržište će reagirati onako kako ga netko već noćas podupre sa kojom 100B$. tko tome ne vjeruje može uložiti lovu protiv njih pa će vidjeti kud će stići.
O tome pričam 🙂
Dok oni toliko novca pumpaju unutra, nije pametno ići u short.
Zato je EUR/USD zakucan ajme. Ovim tempom doći će brzo na 1.200 [emo_zloban]