Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo ovak to vidi jedna vrhunska ulagačica
http://video.cnbc.com/gallery/?play=1&video=3000154741
lagano sve podsjeća na 1929-u.

17.tog je rolover za naftu.

who dares, wins

prognozer@ znaci borba sa trendom..zar nije bolje kupit na 8000 i prodati na 8100 ? [emo_smijeh]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.futuresmag.com/2013/03/14/ctfc-considering-investigating-london-bullion-fix?t=regulations
ak budu ovo išli isfurat do kraja…

Mislim da je Amerima dosta rasta.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Mislim da je Amerima dosta rasta.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

ameri ce u ambis sada.

A mozda ipak jos nije. Hmm

ovi ameri se grcevito drze.

ali u ambis cete vi meni danas htjeli ne htjeli 🙂

hocete hocete….

Iako vidim da targeti idu i na 9000 osobno mi je to malo vjerovatno.
Opcije su danas expired, lova se popušila, EU fundamente neću komentirati, još Ameri drže to visoko.
Ali wining streak je i najvećim optimistima popriličan. Krenuti će netko po svoju lovu.
Gledam Švabe po njihovim forumima i njima postaje skupo…

"alea iacta est"

Baš malo razmišljam o ATH na Dow-u, SP-u, DAX-u. To što je 2007. godine bio ATH, ne znači da u 2013. godini ta dostignuta razina predstavlja maksimum. Smisao postojanja poduzetništva je dobit. I povećanje dobiti. Dobit = povećanje vrijednosti tvrtke (npr. kroz investicije), isplata dioničarima kroz dividendu ili nešto treće. Ako je u ovih 6 godina od posljednjeg ATH-a u prosjeku svih firmi u pojedinom indeksu barem malo povećana dobit, onda ATH iz 2007. godine možemo gledati samo kao nominalnu vrijednost na koju ide određeni postotak rasta (iako je vrijednost tada bila jako napumpana, ali je i sada).

kako to pa nitko ne komentira cipar mislim da sad mozemo mirnije spavati mi koji smo u shortu 🙂

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

New Report

Close