bestija2,
OK
Malloy,
ovdje može vidjeti točan promet DAX-a bez novinara http://www.boerse-frankfurt.de/de/aktien/indizes/dax+DE0008469008
a koji je danas za milijardu veći od prosjeka
Usporedbe radi ;
Uzmi Crobex 10 ( top 5, npr., HT, ADRS, ATGR, ERNT i KOEI ) i sada mi kaži što mi svi skupa mali dioničari možemo tu napraviti , a da fondovi koji nadziru te dionice tako neće ?? Tako je u cijelom svijetu !
Onda trguješ u smjeru tih fondova, ne protiv njih. Ako vidiš da sve što rade govori rast, uđi u long. Puno je lakše tako, nego protiv velikog kapitala.
Onda trguješ u smjeru tih fondova, ne protiv njih. Ako vidiš da sve što rade govori rast, uđi u long. Puno je lakše tako, nego protiv velikog kapitala.
OK, skoro smo na cilju, još samo ovo;
zamislimo sada da Raiffeisen OMF pusti u promet certifikat na HT u Crobexu ?
Ne bih ni šugavim štapom to dodirnuo. Ne znam koga u toj kombinaciji više prezirem [emo_zloban]
No, bilo bi tu i trejdova i manipulacije i plača. Mala je bara kod nas…
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pyongyang-potvrdio-prekinuli-smo-primirje-s-juznom-korejom-pripremite-se-za-nemilosrdnu-odmazdu/667277.aspx
eh da i SP ide jos gore…do kraja tjedna na 1564
SP je sutra up i onda down….i onda bi trebalo malo dulje crveni
Ili odmah down….
Vrag ce znat…
Uglavnom kao sto sam i danas rekao veliki inverted h&s nas je doveo do ovih razina ..
Nevjerojatno koliko precizno je Inverted H&S odigrao na SP-u (bar za sada). Ovisno o tome kako se povuku linije, target je bio 1554-1558.
hehehehe
neznam…samo razmisljam…
al ovo sa ispravcima granicne vrijednosti od strane erste banke…
to mi je toliko suludu da nemogu opisat…
dakle ja npr..kupim short ili long…i razmisljam…ok…ako i nisam usao dobro imam prostora do knockouta
i onda oni izmjene…
o boze dragi…
banke su u RH legalni kamatari…nek kaze ko sto hoce…
Lp
ps..zamislite da danas pomaknu granicu na nize za dax…i pufff…izbiju shorteve svima …
[emo_beztona]
daj ne zekaj, još uvijek je na 8250.
suludo bi bilo pomicanje unutar trgovisnkog dana.
ali da vrijedi ona “noć ima svoju moć”, vrijedi [emo_beztona]
Nevjerojatno koliko precizno je Inverted H&S odigrao na SP-u (bar za sada). Ovisno o tome kako se povuku linije, target je bio 1554-1558.
[/quote]
Jesi prekontrolirao volumene
[/quote]
Jesi prekontrolirao volumene
[/quote]yes