Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mida, samo reci koji hoćeš graf onaj od juče da vidiš je li crtač bio u pravu ili hoćeš naj noviji? i pazi ja se ne učim to crtati jer bi mi bilo preskupo za pravu lovu pa se koristim onima što mi broker daje.

who dares, wins

Evo mog viđenja! Imamo novi kanal uzlazni, al ne još zadugo!

sp
baciti oko na veliki H&S i izracunati target
sve ostalo je pffffffffffff
gosn prognozer…300 komada i na 5 minutne grafove ulazete……..ufff.
svaka cast

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Short DJI na 14570

bit će bolje................

Pivot: 13600.

Our preference: Bullish above 13600 with 14570 and 14940 as next targets.

Alternative scenario: The downside breakout of 13600 would open the way to 13080 and 12725.

Comment: the RSI is supported by a bullish trend line.

Trend: ST Bullish; MT Bullish, we have been bullish since 18 DEC 2012 (13276).

Key levels Comment

15650 ** Fib projection
14940 ** Fib projection
14570 ** Fib projection
14418 Last
13600 ** Pivot point
13080 ** Horizontal support
12725 ** Horizontal support

who dares, wins

verdi, ajde stavi analizu daxa od brokera.tnx

Glede DAXa pogledajte ovaj dugoročni graf. Slika govori tisuću riječi. Ista je situacija i sa SPX-om, horizontalni otpor je na cca 1570. Svakako sad nije mudro spavati sa long portfeljima. Da barijera na DAX certifikatu nije postavljena tamo gdje jest,od 8150 pa naviše bio bi apsolutni short.

http://postimage.org/image/afs4xu5g5/

evo zadnji put stavljam graf jer to košta i ja da bi došao do toga moram igrati za realnu lovu a kako živim od toga ne treba mi da me broker proganja što to javno publiciram. uz put svi oni koji gube ne trebaju se ljututi na mene nego na sebe. bolje vam je jednu pametnu prepisati nego 100 svojih bedastoća probati.

Pivot: 7910

Our preference: LONG positions above 7910 with 8050 & 8090 as next targets.

Alternative scenario: The downside penetration of 7910 will call for a slide towards 7775 & 7626.

Comment: the RSI advocates for further upside.

Trend: ST Consolidation; MT Bullish

Key levels Comment

8120** Intraday resistance
8090** Intraday resistance
8050** Intraday resistance
8014 Last
7910** Intraday pivot point
7775** Intraday support
7626** Intraday support

who dares, wins

vanja,tnx. neko će nekog namagarčiti sigurno jer svi isto crtamo “vrh”.

verdi

na 30 min radiš dugoročni graf ????????????????????????????????????????????????
to sam ja stavio još jutros i jasno se od toga ogradio, ajde stavi graf gdje se vidi tvoja tvrdnja na otporu 8120

pusti sada sve epitete i socijalne poruke koje dijeliš ovdje, stavi garf kao čovjek
stavi da vidimo od kuda vuče gornju liniju gdje je našao uporište

vanja, to bi bilo ATH , a ne uporište

verdi, tnx !
sve je to tu negdje. 8250 se čini tako blizu a tako daleko, vidjet ćemo.

(pozdrav copyright brokeru dobročinitelju [emo_plazi]

ja stvarno ne kužim čemu se vi kolega čudite. ovakvi grafovi meni dolaze bar 4 puta nad dan i ništa im ne fali. u zadnjih 20 dana ne sjećam se da si išta pogodio pa ti je onda svejedno je li na 30 minuta ili 5 godina. certifikat vam je napravio neki švabo iz erste koji ima bar 20 godina iskustva i 10 000€ plaće i vi bi sad tu njega šišali. eeee čovječe ovo se igra za pravu lovu i ne ma puštanja. ne bi se čudio da ima i domaće kolaboraconiste tu na forumu koji vas opskrbljuje sa genijalnim idejama. ja imam brdo naloga na nafti i treba mi više od 30min da si samo stopove pomaknem na gore pa nemam vremena za daljnje prepucavanje.

who dares, wins

New Report

Close