Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

graf na dax-u i te kako ima smisla i long je već danima. ako ste kontra trenda onda stječe te dojam da se i zemlja u krivom smjeru okreće. ne zna se ni gdje će sunce sutra izaći. ako u opće izađe.

who dares, wins

Pozdravljam sve kolege kockare 🙂
Malo sam ohladio praćenje burzi zbog obveza,ali jednom u dva dana bacim pogled na ono što se događa. Vidim da ste svi suglasni u svezi shorta, još samo da je pogoditi razinu. DAX je jako opasan za short jer je barijera preblizu sadašnjoj vrijednosti. Većina očekuje da bi DAX trebao okrenuti u korekciju nakon što dođe do 8150-8180 max, pa bi moglo biti malo većeg pušinga ako bankari napumpaju index preko barijere. Stoga oprezno i neka je great Shiva sa vama.

graf na dax-u i te kako ima smisla i long je već danima. ako ste kontra trenda onda stječe te dojam da se i zemlja u krivom smjeru okreće. ne zna se ni gdje će sunce sutra izaći. ako u opće izađe.

manje priče više djela Verdi,

molim tvoj graf ovdje, pred svima

MEZIO 300KOM PO 33,XX

Prodavati SHORT na 8020 i kupovati na 8090. [emo_smijeh]

Mislim da je prerano a vrlo izgledno je čak i 8250 samo ne odmah

bit će bolje................

Mislim da je prerano a vrlo izgledno je čak i 8250 samo ne odmah

pa kolege dajte neki graf čime potpiruje-te ovdje atmosferu longa

ovo je moj zadnji graf obrane shorta koji se nalazi na 8085, te i ako ovo probije definitivno se povlačim s dax.a

Slažem se oko kupovine na 8090 ali iza toga mislim da ipak ide na 8250.Šta se tiče grafa ima 1000 crta i neda mi se sada oko toga zahebavat a ovakvoga sa pustim crtama nema smisla stavljat.

bestija2@ men bas taj graf zanima ,,radni …moze ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ne!

bestija2@ ok..bas si sebican..[emo_mrgud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[emo_zloban]

New Report

Close