Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet prodao kupljeni short i pristojnih 5,5% u 1 dan što i nije loše.
Sutra sam opet na kupnji shorta po 37,xx

kolega to je dnevna rutina. gle šort juče na nafti u long danu.

1. DOBITKOM 15.82%
2. DOBITKOM 11.55%
3. DOBITKOM 2.69%
sprajd je 4 centa. čim si +10 centi guraš stop ispred sebe. za to je ta razlika u % jer kako ona pada ti rokaš za njom ne sportskom pucnjavom u leđa. i ne trebaš imati grižnju savjesti radi toga jer će ti to tržište vratiti s kamatom prvom prilikom. gledam danas prolaze nalozi na certifikatima cca 100 000 kn. to je prevelik angažman vlastitih sredstava za tako malu zaradu. na MT4 je to npr. 20 000$×poluga 100= 2M$ i na kraju da zaradiš 1% koliko je to?

who dares, wins

eeej pa sta je ovo s ovim DAX-om? od jucer oko 15:00 nisam pratio i odmah problemi.

kad mene nema tu vi sve prepustite da ode u bananu.

aj danas cemo ga probati vratiti di mu je mjesto.

Ne brinite se dečki, na 8170 ulijećem i ja!!! [emo_smijeh]

Ispravak, na 8065-8070 definitivno ulaz u SHORT opet! [emo_smijeh]

8090-8100

bit će bolje................

Ispravak, na 8065-8070 definitivno ulaz u SHORT opet! [emo_smijeh]
sudeci po promasajima trazenja vrha …oce li ostati stogod za 8100?
ja sam prema planu 8040 short ..10 pt prije trageta ali boze moj ….
uglavnom 30-40 pt pada out

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

najveća ironija je što s našim novcima, igraćima shorta, pumpaju dax u long

Molim da nikome ne kažete kao je jedan genije postavio skriveni nalog na bidu shorta dax-a po 34,41

Na koji način?

Na koji način?
[/quote]

Ovako ja to vidim,
Dax su bluechip dionice gdje vlasnici neće prodati svoj udio bez obzira na cijenu dionice , a to je najbitnije za nadzor freefloat dionica.
znači ostaje malo dionica ( za njihove pojmove ) u slobodnoj kotaciji
fond u tom slučaju ima jednostavan posao nadzora indexa dax sinkroniziranom kupnjom ili prodajom bluechip dionica daxa-a kojom puma ili šora index dax i to novcima kojima je zaradio na certifikatima po cijelom svijetu .
Podesiti računalo da automatski pumpa ili šora index dax je lak posao , a koliko vidim to niti ne skrivaju pa uvijek preko noći to i rade , a danju samo održavaju .
Onda malo puste da svi mi nešto zaradimo, pa nam opet uključe računalo da se navučemo
Jednostavno i učinkovito iako možda zvuči apstraktno

kolega Mida sjedi 5 !
p.s. može dax ažurirani graf

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Evo mog novog grafa u prilogu, ali mislim da na daxu grafovi nemaju baš nikakvu te ženinu. To se probija samo onako, ovako zbunjene grafove vidim samo na daxu. Sve što literatura poznaje o TA pada u vodu kada je dax u pitanju, bar što sam se ja načitao.
Ovdje sam morao crtati graf u “sekundama” jer sve drugo nema smisla , a takav graf ne postoji pa izvolite

New Report

Close