Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode DAX danas 🙂

sanjao sam 7420
jel se to moze shvatiti kao nekakva analiza?
[emo_smijeh]
[/quote] grafovi ti u snove dolaze ,,,vrijeme je za pauzu od TK [emo_vrtimise]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

aaaajjjmmooooooo nafta dole [emo_smijesak]

mi smo ipak zemlja slučaj

ajme evo je natrag [emo_ljut]

mi smo ipak zemlja slučaj

razmisljam uzet short naftu i zlato pa sto mislite osobno mislim da je zlato ekstremni balon cim fed prestane printat kao lud ide ovo dole do 1000 dollara

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

crude i brent se ozbiljno razišli. $ isto. manje više cijeli orkestar je raštiman i svira falš. po ovom bi sad brent trebao biti bolje long.

who dares, wins

Hoce li propast Amerika danas na otvaranju pa da malo povuce Daxic? A vidi nafta potegnula…

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

razmisljam uzet short naftu i zlato pa sto mislite osobno mislim da je zlato ekstremni balon cim fed prestane printat kao lud ide ovo dole do 1000 dollara
da..koliko god gurui prognozirali 2400 -2600 zlato…izgledas da je gotovo sa longom neko duze vrijeme….godina dana distribucije je dovoljno …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kud će ovaj dolar index?

who dares, wins

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pyongyang-potvrdio-prekinuli-smo-primirje-s-juznom-korejom-pripremite-se-za-nemilosrdnu-odmazdu/667277.aspx

eh da i SP ide jos gore…do kraja tjedna na 1564

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Opet prodao kupljeni short i pristojnih 5,5% u 1 dan što i nije loše.
Sutra sam opet na kupnji shorta po 37,xx

😉
Nitko nije ni sumnjao u tvoje sposobnosti

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Opet prodao kupljeni short i pristojnih 5,5% u 1 dan što i nije loše.

a koliku si to količinu kupio/prodao? meni izgleda da to nije više od 200-300 komada što je dosta mala cifra kojom se smiješno hvaliti [emo_smijeh]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

New Report

Close