Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

opasna situacija,u ponedjeljak može u nokaut

još 3% rasta do knock outa, teeeeško [emo_beztona]

free flow information

Idući tjedan očekujem hlađenje DAX-a, bar do 7750

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

opasna situacija,u ponedjeljak može u nokaut

kaj bu to još danas bilo pump&dump [emo_zloban]

sell on news?

nevjerojatno što ovi fondovi rade od daxa, jednostavno strašno kako to otvoreno rade

taman fali još pol sata trgovanja, jer ameri u prvih pol sata uglavnom rješavaju naloge ostavljene od dana ranije.

Mir i tišina na forumu..
Strah od ponedjeljka?

U iščekivanju kretanja svjetskih indexa….štivo

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijetnje-provokacije-i-demonstracija-sile-na-korejskom-poluotoku-i-najmanji-izgred-mogao-bi-imati-teske-posljedice/666680.aspx?mobile=false

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Ma DAX će već to nekako okrenuti u svoju korist. 😀

P.S. Imam short…

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

http://www.thenewamerican.com/economy/sectors/item/14731-friday-s-surprisingly-strong-jobs-numbers-aren-t-real

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Ma DAX će već to nekako okrenuti u svoju korist. 😀

P.S. Imam short…

i ja u shortu therion. moglo bi to dobro zavrsit samo moramo biti stand by ovih dva-tri dana zbog blizine granice…..

ako to prezivimo bit cemo posteno nagradjeni.

ajmo DAX, padaaaaaaaaaaj

na koliko puca taj dax šort? za sad je još uvijek long. bit će da je malo uzimanje zaleta pa rasplet do kraja tjedna.
8120** Intraday resistance
8090** Intraday resistance
8050** Intraday resistance
7960 Last
7860** Intraday pivot point
7775** Intraday support
7626** Intraday support

who dares, wins

New Report

Close