Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo kako to ja vidim narednih dana!

8250

...

evo danas uzeo short na 7959 mislim da bi se moglo isplatit 🙂

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

8250
thx…ok ima se prostora…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo kako to ja vidim narednih dana!

Bez obzira kako bi to lijepo izgledalo, mislim da nije realno.

Idealna situacija bi sutra bila bearish engulfing candle, dakle – ako pretpostavimo da će danas ostati na +/- ovakvoj razini – recimo proboj 8000 i onda pad do kraja dana ispod 7898. No, za to bi trenutno bilo potrebno podosta loših vijesti.

Nekako me zasad, gledajući NY summation index i SPX, sve podsjeća na proboj oko 12.3.2012. godine, ponavljaju se identični obrasci. Gledajući to prekjučer, analogno je trebao uslijediti jučer žestoki rast od 2% koji se doista i dogodio, iako nisam mislio da bude [emo_smijeh].

Analogijom od tada, DAX bi imao još cca 200 bodova rasta, pa ako to dodamo na jučerašnjih 7870 to je 8070, a na današnjih cca 8170. Dakle, moglo bi biti gusto, ako se analogija nastavi.
Medvjeđi “joker u rukavu” je onomadno popunjavanje oba gapa koji su nastali – analogno tom onaj jučerašnji do 7870 i prekjučerašnji 7690. Prema tome, nešto niže od cca 7.700 ne treba očekivati. Naravno, u analogiji… A i to je onda bilo za cca 10 dana oko 22.3.

Sve u svemu, kako bolje obilježiti 4godišnjicu dna od 6.3.2009. nego novim ATH (za Amere) i novim year high na DAX-u. [emo_smijeh]

DAX Graf u privitku s označenim 12.3.2012.

kada ste već svi navalili evo ja ponavljam moj grafa DAX-a kojeg vidim max. na 8025

šiba dax opet prema gore, hoćemo li ga uskoro gledati na +8000 ???

aaaaaaaaa u kojoj je drami ova nafta!

mi smo ipak zemlja slučaj

DAX je spreman za korekciju, neće preko noći, al target je 7400.

izgleda da ovaj put nema spasa nafti. sljedeća stanica 88.

Nafta će morati još dolje, to je iz aviona vidljivo. Po meni jako loš znak i moguće je da ode daleko niže. Što se tiče DAX-a vjerujem kako nije još gotovo, ali svejedno očekujem sutra jači propad (cca 7860-7870). Ako to ne izdrži onda i 7400 postaje realnost. Međutim vjerujem u kretanje 7980 – 7870 – 7960 – 7400.
To je barem moja prognoza i postam je na vrijeme.

New Report

Close