Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo nas ispod 92$ može li jedan zaron do 85$/86$ kao zadnji puta ?

91** Intraday support
90.25* Intraday support
89.3* Intraday support

who dares, wins

thx

mi smo ipak zemlja slučaj

short nafte je sve skuplji, a poluga sve manja. ja osobno bum lovil odbijanac negdje oko sma 200

evo nas sve smo bliži 91$ kako vani izledaju futuresi možda bolje čekat 90 ??

short nafte je sve skuplji, a poluga sve manja. ja osobno bum lovil odbijanac negdje oko sma 200

može li to u $

oko 90,50. to je sve naravno vrlo upitno zbog trenutne vrijednosti dollar indexa.

drugi pokušaj na 91$

Zlato- i naftoljupci svaka vam čast 🙂
Treba imati muda za trgovanje s tim… ja sam pred skoro 4 mjeseca odustao od svega osim DAX-a i koncentrirao sam se samo na njega.
Na njemu TA prilično vrijedi, dok je i zlato i nafta – iskreno – veća manja.
Pisao sam o tome ovdje pred par mjeseci već…

Iako sam u prva 3 mjeseca certifikata trgovao sa svim i pogubio podosta love, u ova druga tri (točnije, u zadnjem) sam sve to vratio i čak otišao u više no zadovoljavajući plus.

Nadam se da će se uskoro pojaviti i još koji indeksni certifikati (prvenstveno za US indekse) što bi moglo biti još zanimljivije, ali i ovako s DAX-om je dobro.
Još da srede radno vrijeme…no, najavila je Gažićka ovdje pred 10ak dana da bi od srpnja burza trebala raditi 9.15-16.30. U svakom slučaju bolje i to nego ovo, pogotovo za one uobičajene 16:01 akrobacije kojih smo do sada bili “pošteđeni”.

Da rezimiram: gledajući ovih pola godine unatrag mislim da je – pri trgovanju s certifikatima – najvažnija koncentracija na samo jedan instrument – dax, zlato ili nafta – jer svako šaranje postaje kontraproduktivno i potencijalno opasno. 🙂

oko 90,50. to je sve naravno vrlo upitno zbog trenutne vrijednosti dollar indexa.
to je tu negdje se moze probati long ,,naravno stop postavit blizu..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Precizna prognoza za naftu, za sad. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

to je tu negdje se moze probati long ,,naravno stop postavit blizu..
[/quote]
skoro u cent[emo_palacg]

tko ga je ubo po 53 ??? [emo_plazi] i na koliko je knock out?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close