evo nas ispod 92$ može li jedan zaron do 85$/86$ kao zadnji puta ?
91** Intraday support
90.25* Intraday support
89.3* Intraday support
thx
evo nas sve smo bliži 91$ kako vani izledaju futuresi možda bolje čekat 90 ??
short nafte je sve skuplji, a poluga sve manja. ja osobno bum lovil odbijanac negdje oko sma 200
može li to u $
drugi pokušaj na 91$
Zlato- i naftoljupci svaka vam čast 🙂
Treba imati muda za trgovanje s tim… ja sam pred skoro 4 mjeseca odustao od svega osim DAX-a i koncentrirao sam se samo na njega.
Na njemu TA prilično vrijedi, dok je i zlato i nafta – iskreno – veća manja.
Pisao sam o tome ovdje pred par mjeseci već…
Iako sam u prva 3 mjeseca certifikata trgovao sa svim i pogubio podosta love, u ova druga tri (točnije, u zadnjem) sam sve to vratio i čak otišao u više no zadovoljavajući plus.
Nadam se da će se uskoro pojaviti i još koji indeksni certifikati (prvenstveno za US indekse) što bi moglo biti još zanimljivije, ali i ovako s DAX-om je dobro.
Još da srede radno vrijeme…no, najavila je Gažićka ovdje pred 10ak dana da bi od srpnja burza trebala raditi 9.15-16.30. U svakom slučaju bolje i to nego ovo, pogotovo za one uobičajene 16:01 akrobacije kojih smo do sada bili “pošteđeni”.
Da rezimiram: gledajući ovih pola godine unatrag mislim da je – pri trgovanju s certifikatima – najvažnija koncentracija na samo jedan instrument – dax, zlato ili nafta – jer svako šaranje postaje kontraproduktivno i potencijalno opasno. 🙂
oko 90,50. to je sve naravno vrlo upitno zbog trenutne vrijednosti dollar indexa.
Precizna prognoza za naftu, za sad. 🙂
tko ga je ubo po 53 ??? [emo_plazi] i na koliko je knock out?