Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… samo da Švabe shvate da nisu pupčanom vrpcom vezani za Italiju i da stoje puuuno bolje od njih [emo_smijesak]

što ih ne prijeći da to spoznaju na dax cca 7400-
[emo_plazi]
[/quote]

Evo DAX-a na 7675, nadam se da si se natrpao longom na 7600 [emo_namigusa]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

… samo da Švabe shvate da nisu pupčanom vrpcom vezani za Italiju i da stoje puuuno bolje od njih [emo_smijesak]

što ih ne prijeći da to spoznaju na dax cca 7400-
[emo_plazi]
[/quote]

Evo DAX-a na 7675, nadam se da si se natrpao longom na 7600 [emo_namigusa]
[/quote]

ne.

No, ne treba smetnuti s uma ni mogućnost popunjavanja gapa od prekjučer (ispod 7726,4) pa nastavak downtrenda.

Khm… DAX afterhours (po Frankfurtskom) došao do 7722,8, dakle gotovo popunio gap, kao što se i činilo (ali ne i da će to biti još danas 😀 ).
Dalje ćemo vidjeti…

dax bi danas mogao nazad do 7770
tu cemo vidjet di ce dalje
po meni ide pad nakon toga…
LP

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Mali long uzeo prije dva dana da bude zanimljivije i prošao a ovaj veliki short sinoć postavio nalog i nije prošao za dlakicu,nažalost.

bit će bolje................

Jedno možda blesavo i trivijalno početničko pitanje, ali tko pita ne skita reklo bi se. Naime, dionicama trgujem već 8-9 godina i imam s njima puno iskustva, a od kako su se pojavili kod nas certifikati pratim kretanja dax-a i nafte i uključio bih se pomalo i na ovo tržište, no zanima me jedna stvar prije početka.

Postoje li neka vremenska ograničenja u trgovini, tj. može li se certifikatima day tradeat ili ih moram držati određeni period? U prospektima nisam naletio da se spominju neka vremenska ograničenja (osim samih izdanja certifikata), ali za svaki slučaj da pitam jer prvenstveno me zanimaju kratkoročne transakcije, tj. kupnje i prodaje unutar par dana.

vremensko ograničenje imaš jedino u ukupnom trajanju certifikata, a većina certifikata posluje negdje do ljeta ove godine. Ostalo je tvoja volja.
http://zse.hr/default.aspx?id=41493

Mali long uzeo prije dva dana da bude zanimljivije i prošao a ovaj veliki short sinoć postavio nalog i nije prošao za dlakicu,nažalost.
a sto reklamiras brokera ili ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

mali i veliki long 🙂 zanimljivo etiketiranje 🙂

mislio si pod tim sa manjom i vecom polugom?

ti izmislio ili ih i inace svi tako zovu kolokvijalno?

nafta ? up/down ??

mi smo ipak zemlja slučaj

ovisno kaj bu prije probila, 92 il 93,5. dotle se možemo igrat pogađanja.

evo nas ispod 92$ može li jedan zaron do 85$/86$ kao zadnji puta ?

mi smo ipak zemlja slučaj

New Report

Close