@mecka
Za sad ni jedno ni drugo, nisam puno uzeo longa tako da me pad ne tangira puno, a i nije za sad jače zaronilo da krenem s jačom kupnjom.
7560 cetvrti napad…probijanjem te razine..krecemo na 7430 ..
MM?
MARKET METLA [emo_smijeh]
ma zezanje dok se dax napokon ne odluči roniti, ovak postaje dosadno [emo_plazi]
zezanje dok se dax napokon ne odluči roniti, ovak postaje dosadno [emo_plazi]
Vidjet ćemo, danas pred kraj dana ili sutra DAX bi po meni trebao imati odbijanac, samo da Švabe shvate da nisu pupčanom vrpcom vezani za Italiju i da stoje puuuno bolje od njih [emo_smijesak]
… samo da Švabe shvate da nisu pupčanom vrpcom vezani za Italiju i da stoje puuuno bolje od njih [emo_smijesak]
što ih ne prijeći da to spoznaju na dax cca 7400-
[emo_plazi]
05:10 EUR Italian 10-Year BTP Auction 4.83% 4.17%
05:10 EUR Italian 5-Year BTP Auction 3.59% 2.94%
05:10 EUR Italian 10-Year BTP Auction 4.83% 4.17%
05:10 EUR Italian 5-Year BTP Auction 3.59% 2.94%
Mislim da je to očekivano i ugrađeno u jučerašnji pad DAX-a….smjer bi mogli odrediti podaci u 15,30 i otvaranje USA
Samo morate gledati graf, on sve govori.
Cccccc
Samo morate gledati graf, on sve govori.
Cccccc
Odlično kolega, a što vama govori graf za DAX? [emo_smijesak]
Graf za DAX trenutno govori da je moguć rasplet u oba smjera, a stara dobra veli: When in doubt, get out! [emo_smijeh]
Trenutno imamo tripple/quadruple bottom na nekih 7560 u zadnjih mjesec dana, dok je SPX radio lower lows.
Prisjetimo se onih zbivanja u jesen 2011 kad je SPX počeo tonuti prije DAX-a što je on kasnije nadoknadio.
Ovaj put je DAX krenuo ranije, ali zasad se zaustavlja i ne ide niže.
Očito je da će jedan od njih biti u pravu, ali iz ovog kuta gledanja, čisto tehnički, mislim da je ipak još moguć jedan proboj prema gore, a ne bih nikako isključio viši vrh što bi bio još jedan čavao u lijes negativnoj divergenciji na grafovima.
Svakako ne treba ni zaboraviti na običaj barem doticanja gornjeg bolla na tjednom grafu, a što po meni s onih 7870 nije odrađeno. TRenutno je on na 7989.