Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mecka
Za sad ni jedno ni drugo, nisam puno uzeo longa tako da me pad ne tangira puno, a i nije za sad jače zaronilo da krenem s jačom kupnjom.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

7560 cetvrti napad…probijanjem te razine..krecemo na 7430 ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

MM?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

MM?

MARKET METLA [emo_smijeh]

ma zezanje dok se dax napokon ne odluči roniti, ovak postaje dosadno [emo_plazi]

zezanje dok se dax napokon ne odluči roniti, ovak postaje dosadno [emo_plazi]

Vidjet ćemo, danas pred kraj dana ili sutra DAX bi po meni trebao imati odbijanac, samo da Švabe shvate da nisu pupčanom vrpcom vezani za Italiju i da stoje puuuno bolje od njih [emo_smijesak]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

… samo da Švabe shvate da nisu pupčanom vrpcom vezani za Italiju i da stoje puuuno bolje od njih [emo_smijesak]

što ih ne prijeći da to spoznaju na dax cca 7400-
[emo_plazi]

05:10 EUR Italian 10-Year BTP Auction 4.83% 4.17%
05:10 EUR Italian 5-Year BTP Auction 3.59% 2.94%

who dares, wins

05:10 EUR Italian 10-Year BTP Auction 4.83% 4.17%
05:10 EUR Italian 5-Year BTP Auction 3.59% 2.94%

Mislim da je to očekivano i ugrađeno u jučerašnji pad DAX-a….smjer bi mogli odrediti podaci u 15,30 i otvaranje USA

Samo morate gledati graf, on sve govori.

Cccccc

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Samo morate gledati graf, on sve govori.

Cccccc

Odlično kolega, a što vama govori graf za DAX? [emo_smijesak]

Graf za DAX trenutno govori da je moguć rasplet u oba smjera, a stara dobra veli: When in doubt, get out! [emo_smijeh]

Trenutno imamo tripple/quadruple bottom na nekih 7560 u zadnjih mjesec dana, dok je SPX radio lower lows.
Prisjetimo se onih zbivanja u jesen 2011 kad je SPX počeo tonuti prije DAX-a što je on kasnije nadoknadio.
Ovaj put je DAX krenuo ranije, ali zasad se zaustavlja i ne ide niže.
Očito je da će jedan od njih biti u pravu, ali iz ovog kuta gledanja, čisto tehnički, mislim da je ipak još moguć jedan proboj prema gore, a ne bih nikako isključio viši vrh što bi bio još jedan čavao u lijes negativnoj divergenciji na grafovima.
Svakako ne treba ni zaboraviti na običaj barem doticanja gornjeg bolla na tjednom grafu, a što po meni s onih 7870 nije odrađeno. TRenutno je on na 7989.

DAX dnevni graf.
SMA74 je – zasad – opet izdržala… ali sljedeći put neće 😀

No, ne treba smetnuti s uma ni mogućnost popunjavanja gapa od prekjučer (ispod 7726,4) pa nastavak downtrenda.
U svakom slučaju, značajniji pad je srednjoročno neminovan, samo je pitanje s koje razine…

New Report

Close