imamo li to na daxu bear flag , 1. target cca 7430
nafta???
ima tko prijedlog !
short or long
zlato long
bund short
a nafta, mjesečni i tjedni short
Ako S&P prođe kroz 1480 (izgledno je već ovaj tjedan) onda nema zaustavljanja do 1430, barem.
A daxića čemo onda gledati na inverterovom targetu (iako po meni ide i 50 pt niže) …za početak [emo_plazi]
na koliko je pucanje LDX2 ? da vidimo ima li sanse prezivit ,hvala
Mecka@ thx..moglo bi bit gusto..imat cu na umu
cekat naftu oko 92 ili ispod?
Obrnuo se cijeli milijuncek od jucer na TSDX.
Prije bear flag targeta imamo još razinu od cca 7530 gdje se nalazi SMA20 na tjednom grafu, kao i donji boll na dnevnom grafu. Kako će se od te razine odviti stvar bit će zanimljivo…moguć je i logičan odbijanac (kad/ako dođe do nje), ali može biti i švicarski sir.
DAX je zadnji put testirao SMA20 u onom padu sredinom 11/2012, tako da će sad već biti skoro 4 mjesec od onda i logično je očekivati barem testiranje.
Uz to, ni SAR (crvene točkice) “ne radi u korist” DAX-a + negativna divergencija RSI-cijena.
Vidjet ćemo…u svakom slučaju, dinamična vremena su počela pred neko vrijeme [emo_smijesak]
Kažu ljudi uči čovjek dok je živ. [emo_namigusa]
Nakon što me jučer Berlusconi ipak nagradio odlučio sam podijeliti s Vama moje skromno viđenje tjednog grafa.
Pokude dobrodošle, pohvale molim ne da me opet ne ponese.
Uglavnom misao vodilja je da ako zatvorimo danas ispod 7611, a dobri stari Ben danas u 16h se proslavi po pitanju printera i kaže da treba šparati na toneru idem u short do žute crte below.
Ali, ako pogledate prošlogodišnje kvartalne rezultate članica Dax-a i situaciju prije toga ne bih bio iznenađen da ipak vidimo čarobnu 8-micu u trećem mjesecu.
A onda je to pravi “rising wedge”
Sretno svimaaaaaaa