Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imamo li to na daxu bear flag , 1. target cca 7430

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nafta???
ima tko prijedlog !
short or long

zlato long
bund short

a nafta, mjesečni i tjedni short

evo nafte

Ako S&P prođe kroz 1480 (izgledno je već ovaj tjedan) onda nema zaustavljanja do 1430, barem.
A daxića čemo onda gledati na inverterovom targetu (iako po meni ide i 50 pt niže) …za početak [emo_plazi]

na koliko je pucanje LDX2 ? da vidimo ima li sanse prezivit ,hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

7250

Mecka@ thx..moglo bi bit gusto..imat cu na umu

nafta 89

bit će bolje................

cekat naftu oko 92 ili ispod?

mi smo ipak zemlja slučaj

Obrnuo se cijeli milijuncek od jucer na TSDX.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Prije bear flag targeta imamo još razinu od cca 7530 gdje se nalazi SMA20 na tjednom grafu, kao i donji boll na dnevnom grafu. Kako će se od te razine odviti stvar bit će zanimljivo…moguć je i logičan odbijanac (kad/ako dođe do nje), ali može biti i švicarski sir.
DAX je zadnji put testirao SMA20 u onom padu sredinom 11/2012, tako da će sad već biti skoro 4 mjesec od onda i logično je očekivati barem testiranje.
Uz to, ni SAR (crvene točkice) “ne radi u korist” DAX-a + negativna divergencija RSI-cijena.

Vidjet ćemo…u svakom slučaju, dinamična vremena su počela pred neko vrijeme [emo_smijesak]

Kažu ljudi uči čovjek dok je živ. [emo_namigusa]
Nakon što me jučer Berlusconi ipak nagradio odlučio sam podijeliti s Vama moje skromno viđenje tjednog grafa.
Pokude dobrodošle, pohvale molim ne da me opet ne ponese.
Uglavnom misao vodilja je da ako zatvorimo danas ispod 7611, a dobri stari Ben danas u 16h se proslavi po pitanju printera i kaže da treba šparati na toneru idem u short do žute crte below.
Ali, ako pogledate prošlogodišnje kvartalne rezultate članica Dax-a i situaciju prije toga ne bih bio iznenađen da ipak vidimo čarobnu 8-micu u trećem mjesecu.
A onda je to pravi “rising wedge”

Sretno svimaaaaaaa

"alea iacta est"

New Report

Close