Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo danas s DAX-om je teška balončina, sutra bi realno bilo hlađenje s ovih 7840 bar do 7700, ako ne i do 7640

EVO NAS DANAS NA TVOM TARGETU

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Kao što rekoh u petak, ide malo jači masakr na S&P početkom tjedna, samo da zatvori ispod 1510 ( a drugi ponedjeljak je daaaaleko)
Dax, malo teže će se oduprijeti gravitaciji naročito kad je tako visoko poletio [emo_zloban]..

apotekar, jesi izlazio danas na 7740 ili si odradio sve do 7850 i jesio zamjenio long za short?

caccone, futures daxa je već na 7715

Milijun kuna prometa danas na TSDX. Ulaz ili stop-loss? Ili negdje u sredini?

ovo mi je zanimljiva tema therion.
ne samo u ovom slucaju nego uvijek.

htio bih znati da li je neka transakcija kupovanje od MM-a ili prodavanje MM-u

a to za brokera nije problem ubaciti u svoj software.

predlozit cu ovo svom brokeru da malo upgrade-ju software i da ubace jos taj jedan indikator…..

Ajde pa javi ako uspiješ.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Kupio sam 1500 long na 7600 i nazalost izasao odmah na 7670 (to sam si odma stavio kao cilj tako da mi nije zao)..Danas kupih 1500 shorta na 7800 i kada bi izdrzalo ispod 7670 do sutra u 10:10 ujutro bilo bi zakon !

Zivcira me ovo radno vrijeme, no sto je tu je

...

apotekar, jesi izlazio danas na 7740 ili si odradio sve do 7850 i jesio zamjenio long za short?

Long sam prodao prerano ispod 7800, nisam vjerovao da će baš ovako bezumno pumpati, ali nema veze…shorta sam se natrpao poprilično, samo neka DAX nastavi sutra prema dolje i bit će [emo_novac]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

neka S&P sutra nastavi prema 1480 i eto daxa glatko na 7550 [emo_namigusa]

grozno, dok ovo pišem spx tone li ga tone, još će večeras poljubit 1480 [emo_ooooo] [emo_smijesak]

danas ste dobro natrpali shorta dax [emo_palacg] ,samo da MM sutra ne izvede neki manevar pa nestane ili nesto slicno…nebi bilo prvi put…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kakav rollercoaster na daxu…a da se ovo dogodilo na crobexu onda bi svi trubili kako fondovi manipuliraju i zazivali bi uskok i hanfu [emo_vrtimise]

Slika govori više od riječi [emo_smijeh]

bit će bolje................

em ti naftu! 🙁

di ce?

nadokupit cu je danas jos i to duplo…

eee sad mi narasti do 10 do otvaranja!

pa ja cu pop…………………. 🙂

New Report

Close