Danas vjerojatno ne, ali u ponedjeljak bi mogao do 7740-7750
p.s. uzeo si short pretpostavljam?
Ok, vidjet ćemo. USA će presuditi. Ja spreman da promijenim mišljenje i naloge.
Zatvorio long i uzeo short, da.
uzeo jucer nesto malo naftice long.
nekako imam dojam bez nekih cvrstih cimbenika da bi do pon. mogla me ugodno iznenaditi.
ostat cu preko vikenda, necu prodavat….
ako S&P ne zatvori iznad 1510 bit će klaonice idući tjedan a dax je ispao ispod 7640 i tko zna kad ćemo ga opet tu gledati [emo_namigusa]
… a dax je ispao ispod 7640 i tko zna kad ćemo ga opet tu gledati [emo_namigusa]
pogledaj još jednom [emo_namigusa]
ako S&P ne zatvori iznad 1510 bit će klaonice idući tjedan a dax je ispao ispod 7640 i tko zna kad ćemo ga opet tu gledati [emo_namigusa]
upravo ga gledam i ne vjerujem svojim ocima 🙂
Idući tjedan će biti jako zanimljivo pratiti zlato. Jučer (petak) pred zatvaranje se jako agrasivno skupljalo i moguće je da će vrlo brzo preko 1600 dolara, a onda kreće u stabilan rast. Iako, već čitav zadnji kvartal prošle i ovu godinu ima padajući trend tako da treba biti oprezan.
Idući tjedan će biti jako zanimljivo pratiti zlato. Jučer (petak) pred zatvaranje se jako agrasivno skupljalo i moguće je da će vrlo brzo preko 1600 dolara, a onda kreće u stabilan rast. Iako, već čitav zadnji kvartal prošle i ovu godinu ima padajući trend tako da treba biti oprezan.
upravo tako [emo_palacg]
Danas vjerojatno ne, ali u ponedjeljak bi mogao do 7740-7750
bio si u pravu [emo_palacg]