Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Utekli.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

NIsam vidio da li ste kupovali ili prodavali LDX2, ali ako ste prodavali nisam siguran da ste dobro napravili [emo_zacudjen]

@mida
da, sutra bi mogao biti jedan jači odbijanac DAX-a…a moguće da krene već danas pred kraj dana
što kaže graf? [emo_namigusa]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

rader, što kaže graf, reci cifru [emo_namigusa]

bestija, podržavam, MM bi se trebao na svim certifikatima kretati najviše u rasponu od 0,2 – 0,5 kuna…pa da vidiš prometa i dobrih trejdova.
Ovako rabaš jedino ako pogosiš dnevni trend, pomake od sat dva tri ne možeš iskoristiti [emo_mrgud]

Kuna spreada je da glava boli + njihovo legalno bijezanje + radno vrijeme+provizija brokera.

bit će bolje................

@mida

da, sutra bi mogao biti jedan jači odbijanac DAX-a…a moguće da krene već danas pred kraj dana
što kaže graf? [emo_namigusa]

evo ovako ja to vidim po grafu

zašto ova nafta tone jučer i danas po -2% na dan?!? [emo_zacudjen]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

@Magnum

Postoji mogučnost(po meni odlična) da FED prestane printati novac tj kupovati obveznice.

Što to znači?

Manje dolara(i on je sirovina) znaći višu vrijednost dolara što znaći manju vrijednost svega izraženog u dolarima.

Pored tog efekta imate i problem i nevjericu u USA ekonomiju bez FED-a pa dolar opet je kralj.

Hence fall in EUR, nafta, indexi…

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

nafta je vjerojatno jače pala i zbog znatno povećanih zaliha u USA. danas bi to trebalo biti uračunato u ovaj pad pa bi sutra mogao odbijanac

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

jeste zamjenili long za short [emo_smijesak]

jeste zamjenili long za short [emo_smijesak]

Misliš na DAX? Ja čekam da dođe oko 56-57 kn

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close