Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

boli boli [emo_ljut]..što nisam jutros zatvorio nalog.

Ma doći će to na svoje, barem što se skraćivanja gubitaka tiče.

Već sad je na 7590 EUR u redovnoj trgovini.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

mene zanima jel ovo danas bilo dno nafte? onaj moj tehničar crta samo kad se trend formira, a to je znala i moja baba pokojna.

who dares, wins

ima li netko ideju što je danas srušilo ovako žestoko DAX?

Isto što ga i diže. Faktor x.
[/quote]

objašnjenje ti je za vola ubiti…

interesantan kalendar za sutra fed 2×nešto sve u svemu 4 ona megafona a samo je jedan dosta da se nahebe
http://www.investing.com/economic-calendar/

who dares, wins

ameri jučer žestok rast, danas oko nule, a DAX danas potonuo kao kamen…toliko o tome da švabe prate amere

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

interesantan kalendar za sutra fed 2×nešto sve u svemu 4 ona megafona a samo je jedan dosta da se nahebe
http://www.investing.com/economic-calendar/

Chicago FED, nije Ben. Bitniji je ECB sutra. Zapravo nije bitno. Što god da kažu tržište će levitirati [emo_smijeh]

S&P u kratkom roku kako vidiš? Meni prvi target 1450, drugi 1400 treći 1350.
Sve upućuje da je vrh odrađen, pa sada sljedi rollercoaster prema dolje.

Samo na brzinu prijateljsko upozorenje, ne moje nego mr. vix-a, mislim i ja ocekujem uskoro pokoji risk off dan,ali ovaj gospodin signalizira na oprez. Ne trgujem ocekivanjima stoga pozdrav uz price is king,line rules

boli boli [emo_ljut]..što nisam jutros zatvorio nalog.

Ma doći će to na svoje, barem što se skraćivanja gubitaka tiče.
Već sad je na 7590 EUR u redovnoj trgovini.
[/quote]

mogao bi do 7642/3 samo je pitanje hoće uspjeti do 16:00

I uspjelo prije 16h. Dobra prognoza.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Da. sad gledati priliku za malo duži short.

Chicago FED, nije Ben. Bitniji je ECB sutra. Zapravo nije bitno. Što god da kažu tržište će levitirati [emo_smijeh]

S&P u kratkom roku kako vidiš? Meni prvi target 1450, drugi 1400 treći 1350.
Sve upućuje da je vrh odrađen, pa sada sljedi rollercoaster prema dolje.

još je na bull letvi, nego kaj ti misliš kad ću grunut ta iverica?

free flow information

jesmo svi riješili LDX2 dok je bilo prilike danas? fino je nakićen MM [emo_smijesak]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close