Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fini okus ima long od jucer..taman za balon napuhat :p

nafta ???
long ili short?

mi smo ipak zemlja slučaj

fini aperkat u vilicu [emo_smijeh]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Što je danas opet survalo DAX ovako u provaliju, nisam vidio da je izašlo ništa katastrofalno?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

na 7530-7540 long?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

na 7530-7540 long?

7540-7545 je po satnom grafu jak suport. ako izdrži danas to bi trebalo biti to.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ne treba smetnuti s uma ni SMA74 na dnevnom cca 7.490 i SMA20 na tjednom cca 7.470, ali i “možda” psihološku granicu d cca 7.500, iako bi ovih cca 7.470 dobro kolidiralo s vrhom iz rujna, kao test support.

fini aperkat u vilicu [emo_smijeh]
[/quote]
boli boli [emo_ljut]..što nisam jutros zatvorio nalog.

dax,,ovako bez kompliciranja ,,,a za dalje cemo vidit

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ima li netko ideju što je danas srušilo ovako žestoko DAX?

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije savjet za kupnju/prodaju dionica

ima li netko ideju što je danas srušilo ovako žestoko DAX?

Isto što ga i diže. Faktor x.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

di su oni targeti za dax na 8500+ [emo_smijeh]

free flow information

New Report

Close