E sad treba ubost na mini korekciji na gore, prije daljnjeg shorta.
Ali kad je raslo i raslo, bili smo u krivu, vjerojatno je i ova moja prognoza kriva. 🙂
malo sam promašio dno, ali sada sam koregirao graf i vidim oporavak do 77XX, a koji će vjerojatno odraditi da otvaranja ZSE
Kad bi prvo ujutro bilo malo sideways trgovine, možda ipak dobijemo priliku za nekih 100-ak bodova (7630-7730).
Ako to odradi prije 10h, onda ćemo se morati zadovoljiti sa shortom kod 77xx. 🙂
Euro i dalje pada, oprezno s DAX longom.
Na kraju ce Mida biti u pravu.
Euro je okrenuo, a i DAX je krenuo.
Toliko o radnom vremenu ZSE…
Euro i dalje pada, oprezno s DAX longom.
pa za gospodarstvo EU je i bolje da euro pada, pogotovo za švabe kao izvoznog motora [emo_cool]
izgleda kao da imamo čisti long nafta
mala korekcija pa long
do 15 h a onda… i sutra… generalno trebala bi biti long ali ovaj pravocrtni rast mi je sumnjiv.
slažem se, nisam ni ja ušao
nisam ni u dax , nekako radije čekam da odradi rast pa onda opet u short
pa za gospodarstvo EU je i bolje da euro pada, pogotovo za švabe kao izvoznog motora [emo_cool]
Nisam stigao ranije odgovoriti. Izvozu odgovara slabiji Euro, ali Euro pada, pored ostalih čimbenika, i radi bojazni o slabljenju Eurozone.
Danas sve neke pozitivne vijesti za sastavnice DAX-a.
Daimler povećao prodaju u siječnju za 9%, K+S očekuje porast cijena gnojiva u ovoj godini, Deutsche Post očekuje porast free cashflow za duplo do 2015. g. (koji bi trebao ići dioničarima, jer da nema potencijalnih dobrih akvizicija).
Jedino Deutsche Borse malo zaštekala. 🙂
Sad se dvoumim da li da se držim targeta za izlaz na longu ili da čekam neki novi high. Da li je netko od vas u DAX longu?
Da li je netko od vas u DAX longu?
ja sam danas kupovao LDX2, izgleda da bi mogao biti dobar urod do kraja tjedna [emo_novac]