Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E sad treba ubost na mini korekciji na gore, prije daljnjeg shorta.
Ali kad je raslo i raslo, bili smo u krivu, vjerojatno je i ova moja prognoza kriva. 🙂

malo sam promašio dno, ali sada sam koregirao graf i vidim oporavak do 77XX, a koji će vjerojatno odraditi da otvaranja ZSE

Kad bi prvo ujutro bilo malo sideways trgovine, možda ipak dobijemo priliku za nekih 100-ak bodova (7630-7730).

Ako to odradi prije 10h, onda ćemo se morati zadovoljiti sa shortom kod 77xx. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Euro i dalje pada, oprezno s DAX longom.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Na kraju ce Mida biti u pravu.

Euro je okrenuo, a i DAX je krenuo.

Toliko o radnom vremenu ZSE…

izgleda kao da imamo čisti long nafta
mala korekcija pa long

Euro i dalje pada, oprezno s DAX longom.

pa za gospodarstvo EU je i bolje da euro pada, pogotovo za švabe kao izvoznog motora [emo_cool]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

izgleda kao da imamo čisti long nafta
mala korekcija pa long

do 15 h a onda… i sutra… generalno trebala bi biti long ali ovaj pravocrtni rast mi je sumnjiv.

who dares, wins

slažem se, nisam ni ja ušao
nisam ni u dax , nekako radije čekam da odradi rast pa onda opet u short

pa za gospodarstvo EU je i bolje da euro pada, pogotovo za švabe kao izvoznog motora [emo_cool]

Nisam stigao ranije odgovoriti. Izvozu odgovara slabiji Euro, ali Euro pada, pored ostalih čimbenika, i radi bojazni o slabljenju Eurozone.

Danas sve neke pozitivne vijesti za sastavnice DAX-a.

Daimler povećao prodaju u siječnju za 9%, K+S očekuje porast cijena gnojiva u ovoj godini, Deutsche Post očekuje porast free cashflow za duplo do 2015. g. (koji bi trebao ići dioničarima, jer da nema potencijalnih dobrih akvizicija).
Jedino Deutsche Borse malo zaštekala. 🙂

Sad se dvoumim da li da se držim targeta za izlaz na longu ili da čekam neki novi high. Da li je netko od vas u DAX longu?

Da li je netko od vas u DAX longu?

ja sam danas kupovao LDX2, izgleda da bi mogao biti dobar urod do kraja tjedna [emo_novac]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Vidjet ćemo. Ja 100 puta promjenim mišljenje kad sam unutra, pa ne sumnjam da će tako biti i ovaj put. 🙂

New Report

Close