Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kaj se desilo s daxom? rokvela -1,77% ..u shortu sam pa mi pase no nemogu nac razlog nigdje

Nije ni meni jasno odkud ovoliki pad, ima li netko objašnjenje?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

FRESENIUS MEDICAL CARE 51,89 -0,2% 6,9(L)
E.ON 12,80 -0,2% 7,2(L)
CONTINENTAL 85,21 -2,5% 9,8(S)
ADIDAS 68,65 -2,6% 10,0(S)
DEUTSCHE POST 16,99 -2,8% 10,7(S)
THYSSENKRUPP 17,77 -2,9% 5,7(S)
COMMERZBANK 1,54 -4,4%

who dares, wins

Ma OK,jasno mi je da su sastavnice DAX-a prilično popadale i bacile DAX u minus, ali zanima me što je bio okidač za takav nagli pad?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

a koji je bio okidač za okomiti rast zadnjih 2-3 mjeseca?

nego di će to taj zločesti dax ..di di [emo_zloban]

free flow information

izgleda da je glava opet gore + LWL1[emo_smijesak]

da nisi uranio? čini mi se danas trebaju doći podaci o zalihama nafte?
[/quote]

e dečko dečko..bit će bolje [emo_namigusa]
[/quote]

super ako si prodao danas na vrhu cijene…jesi li? [emo_namigusa]
[/quote]

nije bilo potrebno,prodao dan ranije sa +7% i prebacio lovu u short dax [emo_smijesak] dok ti zujiš na shortu oil-a [emo_namigusa]
[/quote]

i kako si, sitno brojiš… a ja 😉

Sad je pitanje da li uletjeti u long DAX-a računajući sutra na odbijanac ili sačekati još dan-dva? Što kažu grafovi?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ja ga vidim negdje na 7650.7660 pa rast

Ma OK,jasno mi je da su sastavnice DAX-a prilično popadale i bacile DAX u minus, ali zanima me što je bio okidač za takav nagli pad?
a nije ti palo na pamet da je zavrsio impulsni val

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a nije ti palo na pamet da je zavrsio impulsni val
[/quote]

da,da…sad je završio impulsni val, a što to niste pisali jutros u 10 sati npr. nego tek nakon što je došlo do toga???

E sad treba ubost na mini korekciji na gore, prije daljnjeg shorta.
Ali kad je raslo i raslo, bili smo u krivu, vjerojatno je i ova moja prognoza kriva. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

koboll@ ???? [emo_zacudjen][emo_zacudjen]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Therion, ak spx ostane na ovoj liniji, valjalo bi malo prožvakati long dax…taman toliko dok ima okusa [emo_plazi]

New Report

Close