Ameri opet tonu kao kamen, a DAX i dalje raste [emo_zacudjen]
danas bi opet moglo bit nemirnih snova
ja sam ovih dana loše spavao.. danas ujutro razbio kasicu prasicu, pričekao treći niži vrh na dnevnom i satnom grafu i kupio s-sdx1.. sljedeći put kad nekog uhvati panika, možda bolje da se ovdje objavi pa da se ljudi dogovore, a ne da ih mm šiša sa 10% provizijom
tipfeler, mislio sam 7700..
Što je najbolje, ja sam i pročitao 7700. 😀
Jer mi je bilo logično. A mozak ponekad ne vidi ono što je nelogično.
nasdaq pao 110 bodova, dax 50, s tim da dax ima 4 puta veću bazu. [emo_zloban]
dax (sp 500 isto, ali nasdaq i dow jones ne)ide na novi high kako se čini (ali onda je šlus, i to brutalan šlus), no prije toga ide na 1580 ili možda čak i niže, al tek u ponedjeljak. sutra pretežito plusić [emo_mrgud].
dax long nema neku polugu, ali nafta long ima,vidjet ćemo u ponedjeljak koliko može pasti [emo_zloban]
ups, u ponedjeljak ne radi, onda sutra minus[emo_smijeh].. morat ću izać za slabom dobiti od danas i minusom od shortanja na 7500, ali bože moj..
cini se da ide dugoocekivani short dax [emo_naivan]
prodam ti ja svoje sutra
kad je zadnji dan amerima da se dogovore?
January 1 deadline for its fiscal cliff negotiations.
President Obama cut his Christmas holiday in Hawaii short to resume talks on Thursday. While there is the possibility of a last minute negotiation, most are expecting lawmakers to come up with a stop-gap to delay the decision.
poslije tog cliff-a dolazi neka druga peripetija
jesu to ameri došli sa minus 1,2 % na blizu nule ili se meni čini?
Discleimer
Zaboli me na koliko su ameri ili dax, nemam dionica trenutno u americi ili njemačkoj, a nisam ni burek trejder tako da mi je svejedno gdje ce dax[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban]
prodam ti ja svoje sutra