tek sad skuzio da ne radi ni ZSE danas 🙂 ajoooj..
OK kad je tako svima sretan Bozic i vidimo se sutra.
isto mjesto isto vrijeme.
E da, Sretan Božić. 🙂
Sretan Bozic svima..
ne radimo mi, ali rade Ameri.. a i japanci ko japanci.. danas masakar na forexu.. raspoloženje bullish, svi čekaju da prodaju vijesti.. samo još ne znaju koje vijesti i po kojoj cijeni..[emo_smijesak]
ae da vidimo danas kako ce krenuti i di ce dalje.
nisam imao sta raditi jucer pa sam malo pogledao te skracenice SMA-ovaj SMA-onaj, crossovere trenda, bullish, bearish i tako malo da bas ne budem zadnja dileja tu 🙂
i sad kad sam skuzio o cemu se radi…. imam samo jedan komentar:
toliko je glupo i primitivno i bezveze da nije vrag da po tome kupujete ili prodajete?
posebno se odnosi na @inverter i @domach…. 🙂
masakar na liniji potpore u sp500
sutra futuresi zeleni[emo_smijeh]
jel ima netko muda šortati sutra? dax starta oko 7000
flash crash (ili možda prema gore?).. u petak u americi..u utorak u ostatku svijeta.. ameri prigodno ne rade.. vijesti ko po špagi.. čitava smještaljka sa fiscal cliffom koji nije nikakav cliff.. neki švabo priča da će dax na 14 000 i sl. rejting agencija prijeti Americi big deal…. pazi ti.. nekakva kuća prijeti Americi.. pa tko guta takve priče?
koja je sljedeća godina po kineskom horoskopu? da nije bik ?
za tehničare..
rising wedge.. vidljiv iz aviona
eur usd i sp500
[/url]
sp500 u eurima[/url]
hrana za razmišljanje.. pozdrav do sutra
jel ima netko muda šortati sutra? dax starta oko 7000
dobra procjena. [emo_palacg]
potvrđuje se da DAX više ne prati USA burze, one su jučer opet pale, a DAX danas svejedno raste. švabe su u svom filmu i ne bi me čudilo da danas-sutra odu preko 7700
ajde. danas radi ako se ne varam.
gledam ovaj link sto ga je netko bio postao tu….. 30 najvecih njemackih izdanja….
i malo mi je neobicno, svi su u crvenom a DAX u plusu.
bit ce da je DAX sastavnica od jos puno manjih dionica koje su dosta u plusu a ja ih ne vidim tu.
nemam drugog objasnjenja.