Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako se ikada brutalno obogatim, mislim da ću i ja početi izdavati cetifikate. lijep način oplođivanja kapitala.
p.s. da vidimo sad na zlatu jel može isplivati iznad MA200 ili će to sad postati otpor

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

inverter

ovako si ti meni to opisao

Mida@ sad su ti svi krivi sto si na krivoj strani marketa [emo_ooooo]

Zdrav razum nalaze da se takvo sto nemoze podesit….
No… Sve je moguce kad je lova u pitanju…
Pa i debeli prst
nisam na to mislio ,nego da su njnihovi TA analiticari odredili razinu pucanja da im nebi mi uvalili poslje 30-40 % skuplje..tako su valjda odredili i za dax da bi mogao bit vrh..neznam koja je ono razina? 7700 ? daj boze da se ne ostvari ,da im sve to ljepo uvaljate 50 tak % skuplje..[emo_plazi] p.s. dax dobro odbijanje…di cemo opet lovit short…7670?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

morati ćemo se nakupovati LONG DAX-a da bi napokon pao, jer ovako ne ide …

@Inverter

Ne gdje nego kad.

Ne rade do četvrtka a do onda bi svasta moglo biti.

@Mida

ne biti ljut, nisi valjda opet danas samo short uzeo.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

šta sad ne plasiraju crne scenarije o grčkoj,pa da malo klekne tržište… [emo_novac]

@Inverter

Ne gdje nego kad.

Ne rade do četvrtka a do onda bi svasta moglo biti.

@Mida

ne biti ljut, nisi valjda opet danas samo short uzeo.

za ocekivati je da vrate ovaj pad od nocas…sto ga je uzrokovalo ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mozda da naberu jos shorteva… Kao ide pad….
Pa puffff
Izbijanje…
I onda trazenje novih za sisanje?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Gle,

ja ne tražim krivce za pad/rast šanse su tu uvijek i za jedan i drugi smjer.

Osim toga, DAX je od 6950 u up trendu i sada ići kontra toga uz poluge je malo šašavo, ići kontra trenda.

Svi očekuju pad na 7000 ili slično i moguće je ali nije vjerovatno, ne ovog trena, dakle treba neka bombastična vijest.

James je podebljao shortove, usao na 7635 i primjećujem da je u minusu.

Kako ide James?

Ja sam danas ujutro kupio turbo i prodao kasnije, risk reward ratio uz otvorene amere i fiscal cliff talk mi je loš, pogotovo tako blizu pucanja.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Mozda da naberu jos shorteva… Kao ide pad….
Pa puffff
Izbijanje…
I onda trazenje novih za sisanje?
i onda se meni cudite da lovim po 20-30 bodova dax…[emo_plazi]

@inverter

Istina…ali trebalo mi da naučim školu

"alea iacta est"

Meni spread + provizija pojede svaku zaradu na 20-30 bodova.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

New Report

Close