Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Therion

moraju objaviti rezidualnu cijenu 3(tri sata) after knock out-a….tako da nisam siguran da nisu ažurirali, ali vidjeti ćemo sutra..

@Mida

da li je u ovom slučaju NULA u igri? Nije..

koji je rok za isplatu?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Dok neki spavaju neki se vozaju….

@James
ovo u vezi zlata dajte pojasnite to ovim Vasim Brazilierosima pa oni samo kupuju to zuto smeco odvesce zemlju u propast….

http://www.bloomberg.com/news/2012-12-21/brazil-doubles-gold-reserves-with-third-purchase-as-banks-buy.html

Koji je ovo pad na DAX futures bio u 2 sata noćas. Od 7682 do 7530 u 15 minuta.
Poslije normalizacija na 7630.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

koji je rok za isplatu?

“U slučaju ukidanja Turbo certifikata Rezidualnu vrijednost određuje Izdavatelj. Isplata Rezidualne vrijednosti imateljima Turbo certifikata izvršit će se automatski unutar pet Radnih dana banke nakon ukidanja.”

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Čini mi se da će sutra u 10.00 biti stampedo na SDX1

u baru došao krokodil a vi pričate o stampedu [emo_zloban]

free flow information

Dax je noćas išao do 7520, pa taj Boehner je djed mraz!

a sto to imamo na daxu [emo_namigusa]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

gapina preko cijelog ekrana.

who dares, wins

Underlying
ISIN | WKN Pay back Knocked out Maturity Long/Short Strike Barrier Price underlying Underlying price date
GOLD
AT0000A0XP74 | – 39.31 2012/12/20
17:22 2013/09/30 long 1,575.00 1,640.00 1,644.00 2012/12/21
08:11

vraćaju 39,31 na LGD1 dakle isplati se kupovati onda i sdx1 pred pucanje tko hoće rizik, bio je bid lgd1 cca 40 na samoj granici

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Znaci ipak je bila rijec o kasnom azuriranju na stranicama Erste. Ali racunaj da se gold odbio gore. Da je nastavio pad, povrat bi bio manji, ovisno do kuda bi stiglo u roku od 3 sata. Tako da je to kladionica.

Kakav pak sad gap na daxu a ja pripremio lijestve za tavan [emo_zloban]

free flow information

Geenday@ ja bi prije rekao da je nocas pokazan put kojim se ide narednih dana

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close