Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DAX futures dotaknuo 7700.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Therion@ ja jesam mrvu…kao sto sam napisao…dax max za sada 7694 CFD

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ajmo se nadati da je ovo high sad ce nekad nastupit boehner pa ce rijesit sve naše short probleme

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

inverter, obavezno napiši kad saznaš da li je puk’o ili nije (ovisno o tumačenju da li treba unutar radnog vremena probiti barijeru) i koja je rezidualna vrijednost.

BTW, na forexpros a.k.a. investing.com za dax futures piše: Day’s Range: 7640.80 – 7700.30

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Therion@ po svim normalnim pravilima…trebala bi bit zakljucna cjena dana

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Negdje sam pročitao da je dovoljno da se izvrši barem jedna transakcija po graničnoj vrijednosti da bi certifikat bio nokautiran.

A pazi ovo što piše u Uvjetima izdanja:

“Kretanje Temeljne imovine ili, ukoliko je to slučaj, Temeljne imovine koja je dio košarice Temeljne imovine, unutar Izvršnog perioda nakon ukidanja Turbo certifika, relevantna je za određivanje Rezidualne vrijednosti. Izdavatelj može prema vlastitoj procjeni te ravnajući se prema postojećim tržišnim uvjetima odabrati datum kada će unutar Izvršnog perioda odrediti Rezidualnu vrijednost.”

U prijevodu, certifikat pukne, a npr. zlato, nastavi niže, do 1575, a EGB odluči da je baš to trenutak kad će odrediti rezidualnu vrijednost, onda dobiješ šipak. (Izvršni period je do najviše 3 sata trgovanja otkad je certifikat puk’o.)

odnio vrag salv
dobro van kaze delvx
[emo_smijesak]

Postanite Eu-robovi

Čini mi se da će sutra u 10.00 biti stampedo na SDX1

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

žao mi je onih koji su ostali, valjda će dobiti sve pare nazad mjereno na trenutak pucanja.

Ti i inverter ste 5-10 minuta prije zatvaranja ZSE uletili u long gold. Barem ste tako napisali. A sad ti je žao onih koji su ostali? Meni izgleda kao da ne želiš da se zna da si unutra. Ako nisi, my bad. 🙂

[/quote]

tko ti je rekao da sam uletio 5min do 16 i k tomu još u LGD1, samo sam rekao da sam i ja ušao u zlato, nažalost jučer jedina transkacija na TLGD 280kom je moja, računao sam na support SMA200 na 1663 i odbijanac. LGD1 je za mene ovako blizu pucanja prevelik rizik. TLGD mislim još dokupiti ako ode na 1600$ jer osobno mislim da će zlato ipak biti “one and only” hedge protiv inflacije i štamapanja love. ako se to ne ostvari popušio sam ui dobro, samo ne znam zašto to vas briga

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Negdje sam pročitao da je dovoljno da se izvrši barem jedna transakcija po graničnoj vrijednosti da bi certifikat bio nokautiran.

"Kretanje Temeljne imovine ili, ukoliko je to slučaj, Temeljne imovine koja je dio košarice Temeljne imovine, unutar Izvršnog perioda nakon ukidanja Turbo certifika, relevantna je za određivanje Rezidualne vrijednosti. Izdavatelj može prema vlastitoj procjeni te ravnajući se prema postojećim tržišnim uvjetima odabrati datum kada će unutar Izvršnog perioda odrediti Rezidualnu vrijednost."

U prijevodu, certifikat pukne, a npr. zlato, nastavi niže, do 1575, a EGB odluči da je baš to trenutak kad će odrediti rezidualnu vrijednost, onda dobiješ šipak. (Izvršni period je do najviše 3 sata trgovanja otkad je certifikat puk'o.)

što u slučaju da npr. zlato naraste iznad ko cijene i ode do npr.1700? računa li se 1700 ili ko cijena kao maksimalna?

p.s. ja bio short gold[emo_smijeh]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

šta mislite short nafta,euro je danas udario u 1,33 tako da bi to trebao biti nekih high a kako ce dollar jacati tako ce nafta padati

"Kretanje Temeljne imovine ili, ukoliko je to slučaj, Temeljne imovine koja je dio košarice Temeljne imovine, unutar Izvršnog perioda nakon ukidanja Turbo certifika, relevantna je za određivanje Rezidualne vrijednosti. Izdavatelj može prema vlastitoj procjeni te ravnajući se prema postojećim tržišnim uvjetima odabrati datum kada će unutar Izvršnog perioda odrediti Rezidualnu vrijednost."

U prijevodu, certifikat pukne, a npr. zlato, nastavi niže, do 1575, a EGB odluči da je baš to trenutak kad će odrediti rezidualnu vrijednost, onda dobiješ šipak. (Izvršni period je do najviše 3 sata trgovanja otkad je certifikat puk'o.)

što u slučaju da npr. zlato naraste iznad ko cijene i ode do npr.1700? računa li se 1700 ili ko cijena kao maksimalna?

p.s. ja bio short gold[emo_smijeh]
[/quote]
kolega nadam se da ces ok proci sa certifikatom [emo_smijesak]

New Report

Close