exelleroo@ txh
Delux je dobro zamislio onaj Wolfewave na DAX-u i u teoriji on je vrlo lako ostvariv.
Iako, nije da uvijek vrh 5 mora napraviti overthrow.
Dapače, već SAD imamo na DAX-u Wolfewave – u prilogu – a target je na silaznoj crti koji se – opet – cca poklapa s onim megafonom na grafu koji je stavio exelleroo prije – oko 6.800-6.850 – zavisi kad bi došao do toga.
U teoriji gledano, to je čak vrlo i “logično” – -zamislite ovaj cirkus s certifikatima…prvo 100 bodova iznad granice LDX1, sad 100 bodova ispod granice SDX1, a onda se vratimo do same granice LDX1. U teoriji – prilično logično 😀
Jedino što trenutno situacija po grafovima definitivno ne ide u prilog takvom crash-scenariju, dapače.
No… niti je onda izgledalo da će DAX na 6.950, a još manje do 7.640.
Ne čujem dobrooo … ne viču li svi up up up ..[emo_smijeh]
nakon grafa dragog nam kolege delux-a koji je osjetio uzlazni trend na Dax 7500+ [emo_zloban]
sve dok nije zalajao njemački ovčar [emo_namigusa]
nakon grafa dragog nam kolege delux-a koji je osjetio uzlazni trend na Dax 7500+ [emo_zloban]
Predragi kolega
Ajte nemojte iskrivljavati i ubacivati NEčinjenice onako kako vam paše.
Prijatelj me na 7460 pitao kamo će dax i ja samo mu nacrtao graf koji je po meni vodio na 7600cca…imate sve dokumentirano
Inaće ne ulažem u ovakve instrumente jer po mom mišljenju to vam je najbolji put za ostat bez gaća, čak se ni na hidroelektri nije tako popušilo zadnjih 3-4 godine.
Inaca trgujem samo dionicama..Ako vas zanima možete mi poslati mail ili mogu i tu staviti moje kupnje zadnje 2 godine.
ledo na cca 4500kn prosjek
tuho prosjek cca900kn
Jmnc prosjek cca 34 000kn
To su vam moje long pozicije u hrvatskoj..
Vi nastojte i dalje pratiti moje postove, možda nešto i naučite, samo morate biti puno ažurniji i ne biti zločesti pa izvlačiti iz konteksta, jer to vam je baš bezveze.
Ugodan dan i najte kaj zameriti na ispravku netočnog navoda
i za kraj, zajebite moje grafove, radite naravno po svojim. Uostalom ja vam uvijek i u svakom postu napišem da se ne povodite mojim grafovima
Samo da doga ne bi došla
prebacil sve u tsdx, mirno spavam za vikend. upravo gledam na cnn-u izbija skandal oko ozbora u ohiou, pa bi se republikanci se mogli osvetit obami.
Samo da doga ne bi došla
[/quote]
Imam odličnog stafforda, kakve doge ili rottovi.
Samo da doga ne bi došla
[/quote]
Imam odličnog stafforda, kakve doge ili rottovi.
[/quote]
Ma nego jel imas ti certifikat za njega [emo_cool]