Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Delux, ima jedan problemcic s ovim dax wolfe wave reversal grafom. Po tvom grafu, reversal je na oko 7800.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Po meni da bi mogli reći da je ikakav trend promijenjen morao bi SPX završiti ispod 1415-1416 dan(sma 50)

Ovako ići kontra trenda je malo rizično.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@delux, iskrene čestitke na grafovima, a za wolf wave moram skrušeno priznat da nikad nisam vidio taj patern.[emo_palacg]

@domach1984
,
dovoljno bi bilo da je spx završio ispod necklinea inverznog HS-a, po meni bi to bio dokaz još jedne navlakuše na temelju TA. Ovako su stvari skroz nejasne, 1420.45 je (ako sam dobro mjerio) taman iznad necklinea,tako da sutra trejderima eventualno ostaje mogućnost ranog shorta nadajući se da će DAX potonuti još 100-njak bodova do 14h, i onda bježati.

Po meni da bi mogli reći da je ikakav trend promijenjen morao bi SPX završiti ispod 1415-1416 dan(sma 50)

Ovako ići kontra trenda je malo rizično.

rizicno je bilo kad je erste prodao najvise sdx1 certifikata…dax oko 7200-7400 , zadnja 2 dana to uopce nije…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ameri lijepo kulturno završili na svim frontovima crveno. dax htio ne htio mora isto tako otvoriti. pročitao sam danas toliko crnjaka za dolar, zlato i naftu da mi je najpametnije pustiti da sve to prenoći. navodno je jutro pametnije od večeri?! samo da nije onakva strka u ranu zoru. a nikako ne volim gužvu u jutro…

who dares, wins

Hahaha. Vec sam zaboravio na Ivanu "nisu mi svi doma"

– stvarno mi nisu bili svi doma kad sam išla prodati LDX1 kupljen na samom dnu i potom kupiti SDX1.
– na LDX1 sam propustila zaradu od cca 100%.
– na SDX1 sam u velikom minusu, možda se još izvučem.

– na ovoj temi ste napisali preko 100 stranica, a ja pišem tek danas prvi post.
– nisam s certifikatima radila te se smatram neukom za taj vid trgovine.
– ali se pokazalo kako je velika većina spisatelja na ovoj temi teško neuka i nestručna.
– ja ih stručno nazivam stadom,
– stvarno se osjećam jadno, jer sam sebi dopustistila da stado utječe na moje investicije.

– I love this game.
Pozdrav !

Ajde, tko prizna pola mu se prašta. Svi smo u istoj gabuli.

BTW, ovo je tvoj prvi normalan post koji sam pročitao otkad sam na forumu. [emo_palacg] (možda ih je bilo još na temama koje ne pratim)

P.S. Futuresi opet pozelenili.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

… se pokazalo kako je velika većina spisatelja na ovoj temi teško neuka i nestručna.

jednako kao i tvoja pisanja, kako na ovoj, tako i na drugim temama

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjeti za ulaganja

– stvarno se osjećam jadno, jer sam sebi dopustistila da stado utječe na moje investicije.

– I love this game.
Pozdrav !

dobrodosla u stado ..[emo_palacg]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Hahaha. Vec sam zaboravio na Ivanu "nisu mi svi doma"

– stvarno mi nisu bili svi doma kad sam išla prodati LDX1 kupljen na samom dnu i potom kupiti SDX1.
– na LDX1 sam propustila zaradu od cca 100%.
– na SDX1 sam u velikom minusu, možda se još izvučem.

– na ovoj temi ste napisali preko 100 stranica, a ja pišem tek danas prvi post.
– nisam s certifikatima radila te se smatram neukom za taj vid trgovine.
– ali se pokazalo kako je velika većina spisatelja na ovoj temi teško neuka i nestručna.
– ja ih stručno nazivam stadom,

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Da, ovdje ti nema druka, ne pomaže. Isto tako nema niti puno iskrenosti, svi pišu o plusevima rijetko o stop lossu.

Ali to je ok, tako to ide.

Svi smo stado tu, vuk je jedan i zove se DAX.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

ajme koje otvaranje opet. sve naopako.
bmw je skočio skoro 20% u zadnjih mjesec dana pa si ti misli zašto dax raste.
od 16.11. ko da su svi neku raketu progutali.

who dares, wins

Već sam pisao da pravi maheri u ovakvim trejdovima imaju uspjeh od oko 57%.I to je odličan rezultat,s tim da sigurno imaju puno bolje platforme nego što mi imamo i puno više iskustva.
Zato još jednom kažem:igrajte se samo sa sićom kad su certifikati u pitanju,čisto zabave radi.

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close