ivana7@ malo te osisalo na sdx1 ha? mi smo ti ipak ovdje ovce ,pa si nas dosla pitat za savjet..pa znas da ovce samo gube na TK , ali usput se jako dobro zabavljamo … [emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Ivana pitaj Jamesa za savjet on ti ima čarobne kugle.
Cac je probio 3610 i zadržao se, to znaci daljnji rast čak i na dulji rok.
Ja sam rekao DAX ne preko 7620-7640 jer je to weekly i daily bollinger i zasada je služio ok.
A kaj ak je ovo neki trokut?[emo_smijesak]
Dalje onda znate , ili??
Napomena
U ovaj graf nisu uklopljene neke metode kao u prethodnima, te zbog toga osobno smatram i da je manje pouzdan.
Ovaj grafov nemože biti shvacen kao nekakav orjentir prilikom ulaganja niti se njime treba voditi kod odluke o kupnji ili prodaji. Gore navedene cijene nisu nikakve ciljane cijenje vec subjektivna procijena autora.
Delux, svaka cast za graf. Ovo nisam uopce razaznao. Ali ima smisla. Pitanje je samo u kojem roku. A i FA nam nije bas naj-naj za tako veliki rast, ako je stvarno taj trokut odigran.
malo mi je čudno da je dax završil u crvenom, unatoč pozitivnim vijestima o bankarskoj uniji, pa možda ima još nade za nas shortere.
svi ovdje crtaju TA s rastom DAX-a, ali nitko se ne usudi kupit long!??
Pa zato što nitko ne vjeruje da ovo ide još gore.
Kako bi Grospićka MBA rekla – “nema ekonomske računice”.
Evo vam još jedan pogled, ovaj malo optimističniji i kratkoročniji za vecinu vas, jer je koliko vidim vecina u short pozicijama.
O ovome sam danas pricao s jednim kolegom koji je u šortevima, pa eto, malo sam doradio njegov graf, kako bi meni to išlo
I ovo vam je sve kibi dabi.
Napomena
U ovaj graf nisu uklopljene neke metode kao u prethodnima, te zbog toga osobno smatram i da je manje pouzdan.
Ovaj grafov nemože biti shvacen kao nekakav orjentir prilikom ulaganja niti se njime treba voditi kod odluke o kupnji ili prodaji. Gore navedene cijene nisu nikakve ciljane cijenje vec subjektivna procijena autora.
svi ovdje crtaju TA s rastom DAX-a, ali nitko se ne usudi kupit long!??
Štovani kolega
Evo ja ću vam odgovoriti
Long sam već dulje vrijeme u dionicama (ledo, jmnc,tuho i nekoliko vani)
Ne trgujem certifikatima jer postoji nekolikom problema
Dax otvara cca sat vremena prije nas i zatvara sat i pol poslije
Ovisi u potpunosti o kretanju usa indexa , te mi je zbog toga kao opcija nezanimljiv
Ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju leda jmnc i tuha niti na trgovanje certifikatima ili bilo kojim financijskim instrumrntom